Haberler

Son dakika: Ankara'da olaya müdahalede "kastı aşan" polisle ilgili tahkikat başlatıldı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü, 20 Ocak'ta Altındağ'da gerçekleşen kavgaya müdahale sırasında yaşananlarla ilgili bir polis memuru hakkında idari tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 20 Ocak'ta Altındağ'da gerçekleşen kavgaya müdahale sırasında yaşananlarla ilgili bir polis memuru hakkında idari tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, öğle saatlerinde Bostancık Caddesi'nde bir yaya ile araç sürücüsü arasında başlayan ve akrabaların da dahil olduğu olayın büyümemesi için bölgede uygulama yapan ekiplerin müdahil olduğu belirtildi.

Bu sırada, görevlilere hakaret ederek mukavemette bulunan O.P. ile C.P'nin polis merkezine götürülerek haklarında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

Ayrıca olaya müdahale sırasında "kastı aşan davranışta bulunduğu" tespit edilen personelle ilgili de idari tahkikat açıldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Altındağ Ankara Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

Hira Simge Karabey:

Bizim 40 yıllık komşumuz mahallemizin sevilen esnaflaeından oğuz desen pırlanta gibi sevilen gencimiz bukadar yetkide daha insanı canından bezdiriyo tabi polisimize askerimize kimse laf etmesinde ama bukadarıda kabullenir değil alahattin abi 5 vakit namazında orda ayırmaya calışıyo adama da vuruyolar babanız yaşımda eşleri geliyo daha devam ediyolar insanlığınızdan utanın ters kelepce karakolda yeni moda yüz üstü yatırıp foto cekiyolar senden büyük ALLAH var ayıptır (Kadir KARABEY)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title