Haberler

Ankara'da kaza, kazayı getirdi: 1 yaralı

Güncelleme:

Ankara'da kaza, kazayı getirdi: 1 yaralı Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen kaza nedeniyle yavaşlayan trafikte 3 araçlı bir maddi hasarlı kaza daha meydana geldi.

Ankara'da kaza, kazayı getirdi: 1 yaralı
ANKARA - Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen kaza nedeniyle yavaşlayan trafikte 3 araçlı bir maddi hasarlı kaza daha meydana geldi. Kazada, 1 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.
Kaza, akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. M. C.idaresinde Ayaş yolu Ankara istikametinde ilerleyenaraca, A. K.'nın kontrolündekiaraç arkadan çarptı. Kazada, Katrancı yaralanırken polis ekipleri de yol üzerinde ışıklı işaretlemeler yaptı.
Peş peşe kaza
Trafiğin yavaşlaması üzerine E.Y. sevk ve idaresindekiaraca kaza nedeniyle durduğu sırada, O. D. sevk ve idaresindeki kamyonet arkadan çarptı. Yine aynı istikamette arkadan gelen Sürücü M.G. idaresindekiaraç da hızını alamayarak kazaya karıştı. Çarpması sonucu üç araçlı maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sincan Ankara 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title