Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Almanya, Türkiye'ye uyguladığı seyahat yasağını 4 il için kaldırdı

Son dakika: Almanya, koronavirüs salgınından dolayı Türkiye'ye yönelik uyguladığı seyahat uyarısını Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla için kaldırdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (59)

ahaah:

bizim devlet büyükleri iyi takla atmış yalvarmış demekki nolur turist gönderin sıcak paraya ihtiyacımız var diye o sebeple bize sadece 4 il için uçuşları açmış, lafa gelince almanya bizi kıskanıyor :D:D

29
11
yanıtYanıtla
boş konuşma:

mal herif bu ülkede benim gibi 2 milyon turizm çalışanı 5000 tesis var millet evine ekmek götürmek istiyor

yanıt4
yanıt20
ağa baban:

Takla atan falan yok akıl yoksunu Almanlar için en uygun turizm ülkesi türkiyedir.Sadece türkiyenin değil almanya seyahat acentelerininde baskısı vardı.

yanıt5
yanıt1
Tam cahilsin:

bos adam tum turkiye 12 milyon turizm sektorunde muhalefet yapacaginiz diye kuş beyinlisiniz

yanıt4
yanıt13
türk:

Çok saçma şeyler yazıyorsunuz. Mantığınız çalışmıyor demekki. Almanyada yaşayan yaklaşık 3.5 milyon türk var. SICAK Para tamam anladık. Bu 3.5 milyon insanın memleketini görme hakkını kim alabilir elinden. Ayrıca bu yasaktan dolayı bütün izinciler ya yunanistan yada hırvatistan gibi ülkelere gidiyor tatil yapmaya yazık değilmi. Sadece Türkiyeye girecek sıcqk parada sen rant sağlamış olsaydín bunları yazmazdın. Gerçekten yazık.....

yanıt1
yanıt0
Paramı geliyor nedir olay:

Döviz alım satım vergisi de düşürülür normale gelir artık:))

24
1
yanıtYanıtla
Görün bak:

Bu akşam günlük korona vakaları yüzün altına düştü denir.

18
3
yanıtYanıtla
Havai fişekler patlıyor dimi:

Almancılar gelmişken erken seçim de olsun da oy verip gitsinler.

14
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Alman''larin tavri hakli. Yarim asirdan fazla bize katlaniyorlar. Biz Sureye''lilere 3 ay katlanamadik. Surye''li görgüsüzler Türkiye''de neise bizim görgüsüz Türkler''de Almanya''da aynisi. Ayrica cikari icin Baskan Nazi''ler diye itamda bulunacak Alman''larda sineye cekecek. Yok öyle bir Dünya. Bu arada

7
7
yanıtYanıtla
Bu ne:

Almanyada yetişen gençlik Türkiyenin geleceği olacak. Sizler magandalık, gösteriş, özenti, cinsiyetçilik, şiddet, sosyal medya gibi işlerle uğraşırken, almancılar avukat, doktor ve birçok farklı mesleki alanda eğitim alıyorlar ve özlerine sizden daha bağlılar . Keşke biraz aynaya bakabilseniz.

yanıt5
yanıt4
Bu ne:

Senin gibiler işçiye tepeden bakarken, almancı emeğin ve iş ahlakının önemini bilendir. Türkiyede malesef heryer üç kağıtçı, çıkarcı, kimseye güvenilmez. Burada arkalarından atıp tuttuğunuz o saf, köylü, eski toprak ama dürüst gurbetçilerden biraz ahlak dersi alsaydınız keşke.

yanıt3
yanıt4
Hulya:

Orada yaşamadiğınız belli. Yazık!! Dışarida düşman aramayın düşman içimizde!! Siz orada yaşayan ilk nesilin hangi şartlar ve zorluklar altında yaşadığını nereden biliyorsunuz. Bin düşün bir yaz!! Yazıklar olsun!

yanıt5
yanıt4
sen:

kac kere almanyaya gittin atip tutuyorsun almanyadaki turkler cogu iş sahibi 4-5 lisan konusuyor sen irkçıligı birakta kendini gelistir sokak muhabbeti senin yaptigin.

yanıt3
yanıt1
Memleketim:

Almanya''daki gencler Türkiye''nin gelecegi olacakmis. Bu dedigine sen dahi inanmiyorsun. Ben burda Türkiye''nin gelecegi olacak genclik göremiyorum. Gencler, burdaki özgürlügü, burdaki rahatligi, burdaki ferahligi birakacak Memleket''i kurtaracak. Avrupa''daki sözde Türk gencleri, Türkiye''nin hangi kitada oldugunu dahi bilmiyor. Avrupa''daki gencler gelse gelse on günlük Antalya turu icin gelir. Tatil amacli. Atarken biraz alcaktan atin.

yanıt2
yanıt3
Bu ne:

Hülya, bunun gibilerle anlatamazsın. Onuruyla ve alın teriyle işçilik yapan ilk nesilden öğretmenler, doktorlar, iş insanları, yöneticiler yetişti. Ve herşeye rağmen geldiği yeri unutmadı bu insanlar ve öylesine vefakar. Her iki taraf için geçerli: "istisnalar kaideyi bozmaz"

yanıt3
yanıt0
Bu ne:

"Memleketim"...sen belliki kendinden yola çıkarak yapıyorsun bu yorumu. Herkes senin ve senin çevrendekiler gibi değil. Senin derdin kendinle. Kendini geliştir ve kendinle barış.

yanıt2
yanıt1
Memleketim:

Almanya''da ikamet etmesen bukadar net konusamam. Ayrica ben Heinrich-Heine-Universität''sinden mezun oldum. Bos konusmayi birakin realiteye bakin.

yanıt4
yanıt1
Bu ne:

Demekki neymiş, diploma adam olmaya yetmiyormuş.

yanıt0
yanıt1
türk:

Sen görgüyü nerden öğrendinde insanları rencide etmeye hakkın olduğunu sanıyorsun. Senin gibi görgüsüzler yüzünden zaten Türkiye kalkınamıyor. Çıkarın olsaydı bu işten i zaman görürdük neler yazdığını. Yazık

yanıt0
yanıt0
Turistlerin güvenliği:

Ukrayna lı ünlü modelin failleri bulunup cezalandırıldı mı.

10
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ben almanyada yasiyorum görev icabi almanlarla cok icli disliyim..artik Türkiyeye karsi almanlarin maleysef o eski pozitif düsünceleri yok,senede iki kez Türkiyeye tatile giden almanlar artik Türkiye gitmiyeceklerini söylüyorlar,sordum neden artik her haliyile güvenli degildir diyorlar ve Ispanya Yunanistan ve Norvec tercihleri cogunluktandir yani su anda genel durum bu zaten yil sonunda bütün bunlar fazlasiyla rakamlara yansiyacaktir..

3
6
yanıtYanıtla
hep bizim kara cahil almancılar yüzünden:

eğitinlileri almadılar kara cahilleri aldılar herkesi aynı sanıyorlr artık. Yüz karası almancılar

yanıt21
yanıt10
Bu ne:

Bende Almanyada yaşıyorum. Türkiye ile ilgili düşünceleri hiçbir zaman olumlu değildi. Ucuzluğundan ve misafirperverliğinden faydalanan turistlerdi sadece. Çıkarlarına uyunca tekrar Türkiyeye yöneleceklerdir.

yanıt15
yanıt3
rehber:

Her zaman buraya gelirler avrupada en ucuz antalya fransa buranin 4 kat pahalli herkes buraya geliyor gelicekte bizdeki oteller onlardan cok daha güzel ..turist aptal degil.

yanıt9
yanıt0
ALMANCI:

Adam dogru bir tespit yapmistir neden zorunuza giti, Asil karacahiler almancilar degil ülkeyi bu duruma getiren sizin gibi din tüccarlarinin arkasnda giden koyunlardir.

yanıt4
yanıt3
Bu ne:

Almancılara kurban ol sen. Almancılar senin gibilerden daha vatansever, daha mantıklı, daha eğitimli ve onurludur. Daha yere çöp atılmaması gerektiğini bile idrak edebilmiş değilsiniz. Önce ülkemizin ve doğanın kıymetini anlayın, sonra insana saygıyı öğrenin...ondan sonra almancılara laf atarsın.

yanıt6
yanıt0
ALMANCI:

Almancilarin ne sucu var sizlere bu rezil hayati yasatanlari Almancilarmi seciyor asil kara cahiler sizlersiniz daha yöneticinizi secemiyorsunuz..

yanıt2
yanıt2
ağa baban:

Almanyadaki Türklere karacahil, yüzkarasi diye yazan şahsiyetsiz ve yorumunu beğenen akıl yoksunları.... Siz ve sizin gibileri toplasan bir almanyadaki gurbetçinin tırnağı olamazsınız.

yanıt5
yanıt0
rehber:

siz almancilara laf atiyorsunuzda 10 yillik rehberim almancilari tanirim 3 lisan konusuyorlar siz % 80 yabanci lisan hic yok bence kiskanclik yapiyorsunuz

yanıt2
yanıt0
Vatandas:

Hepsi oyun...Turkiye ye pasaportsuz, sadece kimligini gosterip girebiliyorlar..Turkiye neden bu kolayligi askiya almiyor ? Bizimkiler anca konusur..

7
2
yanıtYanıtla
gerçekler:

avrupada en guzel hoteller sahil deniz yemekler animasyon renklilik turk geceleri showlar turkiyede en uygun fiyatlar ispanya italya feansanin yari fiyat daha iyi hizmet gecen sene 32 milyon turist geldi 13 milyon turizmden kazanir 45 milyar dolar ekonomiye katkısi turistin 1. numarası türkiyedir her zaman.

5
2
yanıtYanıtla
mustafa:

niye istanbul listede yok istanbulda yoksa virüsmü var

4
3
yanıtYanıtla
Sağlık:

Sahillere ada vapurlarına modaya kafelere sokağa bakınca ne koronası grip falan da yok;)

yanıt2
yanıt0
Erkan:

İstanbul evlat olsa sevilmez çünkü o yüzden :D

yanıt0
yanıt2
Xxx:

Daha iyi gelmesinlerki, ulkenin ekonomisi turizme deil uretime dayali modele gecsin, turizmden gelen para ile lke ekonomisi nereye kadar biz zora gelmeeyince degismioruz, tesekkurler almanya gelmeyin

7
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Katılıyorum. Tek çözüm tüketen ülke konumundan üreten ülke konumuna geçmek. Bunun için önce çalışkan ve disiplinli olmayı öğrenmek gerekiyor. Malesef genel olarak bunun çok uzağındayız.

yanıt2
yanıt0
Boşsun:

15 milyon turkiyede turizmden ekmek yiyor uzaydami agactami yasiyorsun ispanya bile parayi turizmden buldu beynin tam gitmis senin dunyadan haberin yok

yanıt1
yanıt0
Kadir:

Cahil Ekonomiyi batıran petrol ve Gas ithalatı

yanıt1
yanıt0
Bu ne:

"Boşsun", biz üretip dünyaya ihrac edelim, turizmden gelende cabası olsun be. Ne dersin? Büyük düşün

yanıt0
yanıt1
Don Corleone:

Tıp Dünyası Şokta Olmalı Korona Bu Dört İlimize uğramamış Sonuçta Bence Bilim İnsanları Bu Dört Şehrimize Bakarak, İlaç Çalışmalarına Başlamalı Buralardaki İnsanlarımızın Vücut Yapılarını Ve Korona Bağışıklık Düzeylerini İnceler İseler, Korona Tedavisinde Bir Çığır Aşmaları Bir Mucizevi Bir Gerçek Olmalı

4
1
yanıtYanıtla
CEVABA CEVAP:

Niye turistler sadece otel de mi tıkılıp kalıyor yeni geldiği yeri gezip dolaşıcaktır. Çarşı, pazar buralar hala riskli sadece otelde kaldıklarını düşünüyosanız çok yanılıyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
don a cevap:

turist direk buyuk otellere gidiyor milletle karismiyor 15 gun sonra yine havaalani oteller hepsi full dezenfekte...tehlike sokakta bizim maskesizler

yanıt3
yanıt0
Cimri Alman:

Euro olmuş 8,250tl Alman turist Türkiye den ucuza kaliteli tatil yapamaz.

4
1
yanıtYanıtla
erci:

yav almanyanin yaptigi olay sadece show, diceklerki sonra bak bak biz yasagi kaldirdik size, iyilik yaptik dicekler, ulaniyilik yasan ne olur? tatiller izinler bitti almanyada herkes isinin basina dönüyor, önceden yapsaydin ya millet izine gitseydi, vatana döviz gelseydi, isiniz gücünüz sahtekarlik almanya

4
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Hollanda vatandaşkarı ve almanlar bayağı baskı yaptılar tr de tatil yapmak istiyoruz diye. Mecbur kaldılar

3
1
yanıtYanıtla
SLM:

Alman malları siz önce kendi ülkenize bakın vaka sayınız da ölü sayınızda bizden fazla

1
3
yanıtYanıtla
Bu ne:

Turizm gelirini bir kenara itip almanlara vize uygulanması güzel olurdu. Almanyaya tatile bir yakınımızı getirmek için bizi bu kadar uğraştırırken ülke olarak onlara gösterdiğimiz hürmet zoruma gidiyor.

1
3
yanıtYanıtla
Rnder:

Kıskançlık işte

2
2
yanıtYanıtla
test:

yapmadan ulkeye kimse sokulmamalı gerci %50 bizde maske mesafe yok virus cogunun beynine girmiş..

3
0
yanıtYanıtla
Hasan:

4 kisilik bir Aile ortalama 120 Euro ödeyecek. Hava Limanlarina ucustan 10-12 Saat önce gidicen. O kargasada sansin olursa raporu alirsin. Olmazsa bi daha Ucak parasi, perisanlik. . Bide Positiv ciktigini düsün almanyaya dönemiyorsun. Oradaki Isini kaybedebilirsin. Bunu Almanlar yapmaz. . Bizimkiler iyi düyünmemis. Kimse gitmez. . .

1
1
yanıtYanıtla
Ali Aydin:

hepsi Politika. Almanlar Okullarin yavas yavas acilmasini, daha dogrusu Tatil sezonunun yavas yavas bitmesine denk getirdiler. Bide Test masraflarini oldugunca azaltmak icin. Su an Almanya Havalimanlari ücretsiz yapiyor. Böylesi daha kötü oldu. Türkiyede dönüste kargasa yasanacak. YogunluktanTest sonuclari hemen cikmayabilir. Ucagi kacirma riski bile var. Bu durumda gitmakten vazgectim.

2
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Bu arada, uçuş yasağı yoktuki kaldırılsın. Pek bişey değişmedi, yine gelmeden önce test zorunluluğu var, öncede vardı.

1
0
yanıtYanıtla
Ali Aydin:

Bu durumda Turistleride ürküttüler. . Bildigim Almanlar gitmezler. . 4 Kisilik Aile 120 Euro ödeyecek. . Niye ? Almanya dönüslerde bedava yapiyor. Bide zulüm. Havalimanina 10-12 Saat evvel gidilecek. Almanlar bunu yapmazlar. Bu is geriye teper. . . .

1
0
yanıtYanıtla
almanci anil:

orda dogdum, orananin vatandasiyim. , EU AB Yabancilar Meclis Uyeligi yaptim Avrupa Uyum ve integrasiyon yasalarina dayanarak. Cok calistim cok Param var. 3 Yildir TR deyim, cok guzel bir ulke. Ama bittik siniz, Ruh olarak , Karakter olarak, insan olarak. Cahil ve geri kalmissiniz, Macro dunya, macro ekonomi, hukuk ve hak gorusleriniz, vicdan ve ahlakiniz, . . . . . elinizde bir social media ve realite kaybi. . . . . . 40 yil geridesiniz, ama herseyi bilizorsunuz hic birsey bilmizorsunuz cahil turk dize alay ediyorlar!

1
0
yanıtYanıtla
almanci anil:

almanyada dogdum, egitim aldim, Avrupa Vatandasiyim. AB-EU uyum ve yasalarina dayanarak yabanci mecsinde gorev yaptim, cok calistim, cok param var. 3 Yildir TR deyim. Cok guzel bir ulke, denizi, dogasi, tarihi tabi bilene. . . . . . . . . . . ama bitiksiniz!!!! Ruh olarak, Karakter olarak, Ekonomi anayisi

1
0
yanıtYanıtla
Turgay:

Almanyada ki Türkler,, Türkiye de izin yapmak istediler işveren firmalar işten çıkarsın diye tehdit ettiler.Almancı burda yabancı, kendi ülkemizde Almancı olduk. Ortada kalan gurbetciyiz.

0
1
yanıtYanıtla
.........:

KESİN DÖNÜŞ YAPIN TÜRKİYE YE

yanıt2
yanıt1
Yusuf:

Turistik yerler

1
0
yanıtYanıtla
Hasan:

HER SEY ÖNCEKI UYGULAMADAN DAHA KÖTÜ OLDU: Bizim yetkililer hem türkiyeye gelin diyorlar hemde gelmekten vazgecirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Madem Vatandasina, Turistine sahip cikacaksin, o zaman Hava Limanlarinda yogunluk, kargasalik olucagini bile bile, bunu engellemek icin, en azindan Antalya, Izmir, Aydin ve Muglada, Devletin gösterdigi Hastanelerde 48 Saat icinde Rapor teslim garantisiyle ücretsiz test yaptirin?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title