Haberler
Güncelleme:

3 haftalık kızını boğarak öldüren vicdansız anneden garip ifade: Uyurken üzerine yatmış olabilirim

Kayseri'de 3 haftalık kızını boğarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan anne tutuklandı. Vicdansız kadın emniyetteki ifadesinde, "Uyurken çocuğun üzerine yatmış olabilirim" dedi; ancak bir süre sonra cinayeti itiraf etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (35)

ASLI:

Lohusalık dönemi hassas tehlikeli mental ve maneviyat olarak kadınlar çok zorlanıyor , yaşamayan bilemez . Y MELEKTİ MELEK OLARAK GİTTİ YAVRUCAK YAZIK.

58
8
yanıtYanıtla
Şeyhmuz:

Bu Bebegini oldurmesini normallestirmiyor.

yanıt1
yanıt0
Dikkat:

Çok haklısınız.Lütfen lohusalık döneminde anneye de bebeğe de dikkat edilmeli.Çevresindeki yakınları bilinçli ve farkında olmalı.Çok zor ve tehlikeli bir dönem anne için

yanıt1
yanıt0
dilek:

LOHUSA DÖNEMİ ÇOK TEHLİKELİDİR. YENİ DOĞUM YAPMIŞ KADIN KIRKI ÇIKANA KADAR KESİNLİKLE YANLIZ BIRAKILMAMALIDIR. :(

37
5
yanıtYanıtla
can:

Halkın gözü önünde idam getirilmesi yine şart.

26
4
yanıtYanıtla
emre:

sorsak muslumansidir allahin verdigi cani bi kul nasil alabilir, Kaldi ki hangi akli basinda bi insan cocugunu bogarak oldurebilir psikolojik sorunlari olan birini oldurmek idam etmek mi gerek yoksa tedavi etmeye calismak mi sözde Müslümanlar sizi.

yanıt5
yanıt8
AYHAN:

Kardeşim müslümanım demekle müslüman mi olunuyor. Hemen islam dinine verip geliştiriyorsunuz. Sen müslüman ol, iyi müslümanın nasıl olcagını göster o zaman.

yanıt4
yanıt0
metin:

doğru diyosun ülke orta çağ avrupasıyla aynı aydınlık seviyesinde :D

yanıt0
yanıt0
akile:

ahlaklı, edepli, saygılı, şiddetten, suçtan uzak bir toplum olmak için yapılması gerekenler ne ise düşünülmeli. bence ülkenin ekonomiden sonraki en önemli gündemi toplum yapısının , sağlığının gittikçe bozulması.

23
2
yanıtYanıtla
önemli mi:

Ekonomiden sonra mı!?!

yanıt0
yanıt3
ESRA:

EVET DEHŞET VERİCİ Bİ OLAY KABUL EDİLEMEZ ANCAK KADINA BU VASIFLARI KULLANMADAN ÖNCE LOHUSA DEPRESYONUNUN NE OLDUĞUNU VE NELERE SEBEP OLABİLECEĞİNİ Bİ ARAŞTIRIN DERİM, , , ÇOK CİDDİ Bİ DURUMDUR, , TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİR, , , AKSİ HALDE MALESEF BU ŞEKİLDE KÖTÜ SONUÇLAR DOĞURABİLİR:(((((((

18
3
yanıtYanıtla
NEFES:

YEMİŞİM DEPRESYONUNU HAYVANLAR BİLE YENİ DOGMUS YAVRUNUN ÜZERİNE TİTRERKEN SEN DEPROSYONDAN BAHSEDİYON

yanıt5
yanıt8
ESRA:

SAYIN NEFES, , 2 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR EVLAT ÜZERİNE TİTREMEK NEDİR ÇOK İYİ BİLİRİM. . . SENİN GİBİ KARA CAHİL ZİHNİYETLER OLDUKÇA BU ÜLKEDE BU DÜZEN BÖYLE DEVAM EDER. . . SAÇMA SAPAN YORUM YAZMADAN ÖNCE ÜŞENME DE AÇ OKU ARAŞTIR NEYMİŞ LOHUSA DEPRESYONU. . .

yanıt4
yanıt7
NEFES:

BU DUZEN BENİM GİBİLER YUZUNDE BÖYLE DEVAM ETMEZ SENİN GİBİLER YUZUNDEN DEVAM EDER LAHUSALIGI PSKOLOJİYE BAGLADIN NORMALLESTIRDIN BARİ KATİL ANNEYİ SAVUNMADA KUCUN YAVRUCAGIN KEMIKLERİ SIZLAMASIN

yanıt2
yanıt2
esraya:

küçük harflerle yaz. anlaşılır olsun

yanıt0
yanıt1
bunun doğrumakla ilgisi yok:

daha çok içimizdeki şebekle ilgili: bir bayan hamileyken ve doğurtuktan sonra salgılanan hormonları araştırmalısınız asla böyle birşey yapmasına imkan sağlayacak birşey salgılanmaz, bu akıl hastalığı insan dünyayaya getirmeye hazır olmama onun sorumluluklarını alacak mental olgunluğa erişmemiş olma sorunudur, çocuk sahibi olmak bile bir ruhsata bağlı olmalıdır, yani çocuk bu süreci kazasız belasız atlatsa bile sübjektif bir dünya anlayışı ile yetişecek; bu zulum demek. . . kime anlatıyoruzki. . .

yanıt3
yanıt1
BRO:

Kimi yıllarca bekler, servetini harcar bir evlat kokusu için. Kimi caniler de gözünü kırpmadan evladını katleder. Böyle garip bir dünya işte.

11
6
yanıtYanıtla
FANİ:

Lohusa depresyonu olduğu çok açik.Yeni dogum yapmiş kadınlara etrafindaki herkesin psikolojik olarak destek olması gerekir.Her kadında olacak diye birsey yok ama lohusalık cok hassas bir dönemdir.

13
0
yanıtYanıtla
Asf:

Keske sende lohusada gitseydin bu olayin onunla alakasi yok ama uydurdugun durumda yani

yanıt1
yanıt3
kevser:

bu annenin psikolojik sorunları varsa doğar doğmaz bebeği almaları lazımdı psikolojik rahatsızlıkları hafife alan bir ülkede yaşiyoruz bunlar sistem hatası aklî dengesi yerinde olmayan insanı hapse atsan ne olacak onun yerine tedavi olmasıni sağlamak gerekir halâ ülkemizde ruh hastaliklarini tedavi etmek icin yapilmis hastaneler bakim merkezleri ücretsiz tedavi sağlayan kurumlar yok malesef

11
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

asalım gitsin zalimi

4
5
yanıtYanıtla
Silo:

Lütfen bayana katil muamelesi yapmayin. Bayan ilk ifadesi dogrudur. Ifadesini okumadan veya bayanin okur yazari olmadigindan dolayi kadin suclaniyor, Bunu vicdanlarina birakiyorum. Bayana ifadede baski ile kabul ettirmisler .

2
7
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Evlat katili sözde Anne, Allah seni ebedi dünyada ebediyen çığlıklar içinde cayır cayır yanan kullardan eylesin.

6
1
yanıtYanıtla
türkiyeli:

hani idam cezasi meclise gelecekti. . . !!! adil cezalarda iran kadar bile olamiyoruz. !!!

2
5
yanıtYanıtla
Ponçik:

çok haklısın Valla

yanıt0
yanıt0
Minik yavru Cennete..:

Cani Anne hapse. Erkek değil kadın baskısı var bu ülkede. Kadın baskısı erkek baskısını defalarca baskılar. Eşlerine ve çocuklarına yıllarca psikolojik baskı. İşte zemin de Allah korkusu olmadığı zaman erkek de kadın da bu dünyayı bir nevi cehenneme çeviriyorlar. Eğitim Eğitim Eğitim. Allah tan korkma Allah''ı sevme Allah''ın yarattıklarını sevme eğitimi. Allah''tan korkma yanlış anlaşılıyor o korku sevdiğini kaybetme gücendirme korkusudur. En büyük ceza zaten zaten odur. Dayak vs korkusu değildi

5
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bu evlat katilerini cocuk katilerini taksim meydanina getirip seytan taslar gibi taslatircaksin...

4
1
yanıtYanıtla
misafir:

Allah''a inanıp inanmadığı bile belli değil hemen müslümanlıkla suçu aynı cümle içine alıyorsunuz. suç bireysel birşey, kadın delimi canimi psikopatmı ne belli hemen müslümanlığa malediliyor

4
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Noluyo lan bize. Ne eti yiyok biz laa

4
0
yanıtYanıtla
KadriyeBJK:

Sen insan değilsin. Bu netttt.

4
0
yanıtYanıtla
ia:

allah belanı versin.

3
0
yanıtYanıtla
foeto:

zor durum

3
0
yanıtYanıtla
KADINTERÖRÜ:

Bir iki komiklik yapcaktım , çocuk gözümün önüne geldi vazgeçtim. İşte erkek terörü , erkek şiddeti diye diye gelinen nokta. Bence nafaka bağlansın!!! Taciz etti desin , erkek ceza alsın!!! Giden minicik yavruya bunu yapan KADIN , erkeklere neler yapmaz arkadaşlar. Bu yaratıkların iki dudağı arasındasınız maalesef!

2
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Böyle evlat katillerini cezaevine gönderip yatak yorgan yiyecek verip birde besliyorlar. Vatandaş olarak benim hakkım varsa hakkım zehir zıkkım olsun.

2
1
yanıtYanıtla
Lüleburgazlı:

Bizim eski zamanda tikveşli himmet amcanın karısı gece çocuk emzirirken ezip öldürmüştü bebeği boğulmuş çocuk. Teyze çok kocaman göğüslüymüş.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title