Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! 2020 KPSS lisans sınavı sonuçları açıklandı

Son dakika! ÖSYM, 2020 KPSS lisans (Genel kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri) sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar, sonuçları osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

İmanlı adam:

Dünya lideri Recep Tayip Erdoğan.

1
37
yanıtYanıtla
Derin:

Zaten onun için gel deyince hakaretli mektubu cebine koyup Abd ye gitti koşa koşa. Papazı ondan bırak deyince bıraktı dünya lideri olduğu için hep. Fabrika liman köprü maden dağ taş niye sattı yahudiye yabancıya dünya lideri olduğundan. Muhalefet umut veremiyor ikdidar vatan millet din edebiyatı ile milletin oyunu alıyor gidişat kötü. Kardeş söyle bir Dünya liderimiz var madem, batının ve Abd nin istemediği neyi yaptı tek örnek ver yeter ama tek...

yanıt3
yanıt0
Faruk:

Gençler bu ulkede size hayat yok. Dil öğrenin yurt dışında gidin. Türkiyede bu düzen değişmez. Vatan millet edebiyatı ile aldanıp oyunuzu aldılar. Ithal tarım ürününe vergiyi sıfırladı devlet yani tarımıza bitiriyor. Bu güzel Türkiyemizde çok torpiliniz yoksa işe giremezsiniz. Eğer eğitimli iseniz burada harcamayın dil öğrenin yurt dışında kıymetinizi bilecek bir yere gidin. Vatanını en çok seven ve hizmet eden yurt dışında yaşayan Türklerdir unutmayin. Üniversiteyi bitirip asgari ücret için torpil aramayın.Dunya insanı olun genç ve eğitimli iseniz harcamayın lütven.

16
5
yanıtYanıtla
faruğa ithafen:

aynen faruk Özel sektörde bile torpilsiz işe alınamaz durumuna geldik. evine ekmek götürüp de ailesinin, eşinin ve kendisinin diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılayamayan bir erkek ne yapabilir. benim de boş gezdiğim cebimde 5 tl olduğu zamanlar oldu , olmadı değil. ama dil konusunda ve bilgisayar programları konusunda kendimiz zorladım şu anda şükür diyorum. peki istihdam ortamı yaratılmayan bir ülkede şu andaki gençler ne yapacak???

yanıt9
yanıt0
vaybe:

senın puanın kac

yanıt2
yanıt0
Atilla Koç:

Lütfen i lutven diye yazan biri 12 beğeni almış. Evet siz yurt dışına defolup gidin

yanıt3
yanıt3
Sayın Atilla KOÇ:

Faruk Bey o kadar şey yazmış içi anlam dolu. Sen bir harfe mi takıldın?

yanıt4
yanıt1
ATILLA koç a:

Bazı klavyeler harfleri imla hatası ile yazıyor. Sen onamı takildim. Torpille devletde işe girip bir işe yaradığını sananlardan nefret ediyom. Eğitimli iseniz kendinizi yurtdışında değerlendirin ama vatanımızı sevin diyen birine defolun diyecek kapasitede değilsin sen. Turkiye yi disardaki vatansever iyi insanlar ayakda tutuyor unutma.lütven ile lütfen i bizde biliriz. Bizim köyde de hüseyine isiin derler.Allah cahilin eleştiri ve cesaretinden korusun.

yanıt3
yanıt1
ATILLA koç a:

Küllü cahilin cesurun

yanıt2
yanıt1
SÖZDE SINAV:

Normalin üstünde özellikle türkçede sorduğunuz mantık dışı sorular sonucu milletin geleceğiyle oynadınız . . süre olarakta yetiştirilmesi imkansız bir sınavdı . . diyecek laf bulamıyorum artık !!!!

12
8
yanıtYanıtla
nafile:

hayatını veriyorsun bu sınava karşılığı tek kelimeyle boşuna zaman ve emek harcamışım demek olur.

12
1
yanıtYanıtla
İnternetçi:

Bu ülkede okuyup ta memur olucam die uğraşacağınıza youtuber olun daha iyi şu zamanda.

yanıt7
yanıt0
Hilafet:

Bunca emek bunca fedakarlık bunca eziyet hepsinide boşa çıkartan bir sinav

7
4
yanıtYanıtla
ODTÜ İNŞAAT:

Bir çok kişi sınavdan aldığı yüksek puanlarla zorlu mülakatlarla atanıyor bunu gördüm ben, ama 50 puan alarak diğer herkesi torpilli olduğu düşünmek ve buna inanmak tam bir eziklik

5
2
yanıtYanıtla
Falkonetti:

Cahil elestirir asıl araştırır

2
4
yanıtYanıtla
Memoli:

Cahil eleştiremez sadece kandırılır itaat eder. Mantıklı eleştiri eğitimli kaliteli insan özelliğidir. Cahil hep kalabalıktır.

yanıt4
yanıt0
adanalı:

herşeyde olduğu gibi bunada torpil karışıyorsa yandık demek ülkenin civisi çıktı artık şu torpilden ekmek yiyenler nasıl rahat uyuyabiliyorlarmı acaba

3
2
yanıtYanıtla
71:

yine olmadı. ne yapcam bilmiyorum. sanırım hayatımın souna geldim. pes edenlerdenim. umarım siz başarmışsınızdır.

0
3
yanıtYanıtla
69,5:

69, 5 almışım. Bir yer gelir mi arkadaşlar. Not: Herhangi bir partinin gençlik kollarına vs üye değilim :)

3
0
yanıtYanıtla
nöbetçi yorumcu:

boşuna kafanı yorma kardeş. git simit sat, ayakkabı boya ya da inşaatta, fırında çalış. . !okumak, memurluk v. s bitmiştir bu ülkede. . !

yanıt6
yanıt1
Memoli:

Devlet herkezi okutup harcadı. Bir milyon atanamiyan öğretmen olurmu? Sistem sömürü düzeni. Ulke sata sata bitti özelleştirme yalanıyla. Kendini geliştir kardeş torpilin yoksa 90 puan alsan ne olur 50 puan alan işe giriyor bu ülkede. Ümitlerini hayallerini çalıyorlar ve gençler ziyan oluyor. Elestirincede hain diyorlar. Allah yardım etsin..

yanıt5
yanıt1
71:

valla inşaatta bile çalışılmıyor. sabah 8 akşam 8 diyor. eve varıncaya kadar 9 oluyor. yorgunluktan gözlerim kendiliğinden kapanıyor. sosyal hayat 0. . yaşama isteğim kalmadı

yanıt2
yanıt0
kpss:

umarım herkes hak ettiği şekilde memur olur.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title