Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Son bir haftada vaka sayısının en çok arttığı iller Siirt, Diyarbakır, Ağrı, Bitlis ve Giresun oldu

Son dakika! Sağlık Bakanı Koca, 17-23 Temmuz arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. 17-23 Temmuz'da illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 88,19, Ankara'da 69,13, İzmir'de 33,43 oldu. En çok vaka artışı ise Siirt, Diyarbakır, Ağrı, Bitlis ve Giresun'da görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Sağlık bakanlığının kıymetini bilelim; İtalya da 93 yaşında adam Korona virüsü bulaştı hastaneye yattı ve iyileşti. Hastaneden taburcu olduğunda gözleri yaşlı ağlıyordu. Endüstriyel solunum cihazının 1 günlük kullanma bedeli 500 Euro istendi. Doktorlar ağlamamasını söyledi. Ağlamam para için değil 93 yıldır Tanrının havasını soluyorum bunun bedelini hiç ödemedim. ve Tanrıya hiç teşekkür etmedim. Ağrısız ve hastalıksız olarak havayı özgürce soluduğumuzda kimse yaşamı ciddiye almıyor.

25
9
yanıtYanıtla
BÜLENT GÜRSOY:

batıda şuan covid yok çünkü turizm sezonu hala devam ediyor. sezon bitimi bakarız duruma.

30
3
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Doğuda aşı yapmadiklari için doğuda artış yükseldi diyorlar

3
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

üc kurus ugruna tüm avrupa yeniden kapanirken corona tedbirlerini gevsetenler avrupa tv kanallarina reklam vererek salginin kontroldan ciktigi ülkelerden turist davet edenler oteller doldu diye göbek atanlar bayram bahanesi ile vatandasini tatil beldelerine memleketlerine yönlendirenler yalan yanlis veri taplolari ve aciklamalari ile halki rehavete sürüklüyenler simdi yaptiklarinla övünebilirler ama unutmasinlar bu dünyanin birde alti ve orda hesap var

6
2
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Ibo rekabet edemiyor

1
4
yanıtYanıtla
Sevinc Gks:

Allah geride kalanlara metanet versin. Mekanı cennet olsun. Ateş düştüğü yeri yakar.

4
0
yanıtYanıtla
Zeynep Ecrin YILMAZ:

Allah razı olsun ayrıntılı birşekilde açılımı var. Teşekkürler

3
0
yanıtYanıtla
zaza120134 :

''Siirt 738,39 oranıyla haritanın en dikkat çeken ve alarm veren ili oldu.'' siirt'te aşı yaptırmayıpta aşı karşıtı olup bu kadar çok test yapıldığından şüpheliyim bu orandaki bir rakam için baya bir test yapılması gerekiyor !??

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title