Haberler

    Galatasaray'ın Son Bombası Badou Ndiaye

    Güncelleme:

    Galatasaray, ezeli rakibiyle girdiği transfer yarışından galip ayrılarak Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar bu transferin ardından eski futbolcusu Badou Ndiaye'yi de renklerine bağlamak için harekete geçti.

    Galatasaray, Emre Akbaba'dan sonra Badou Ndiaye'nin de işini bitiriyor. Sarı-kırmızılılar geçen devre arasında Stoke City'e sattığı Senegalli futbolcuyu bir seneliğine kiralıyor.

    Ndiaye ile 3 milyon euro karşılığında anlaşılırken Stoke City'nin kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euroya indiği belirtildi. Yıldız futbolcunun transferinin gelecek hafta olumlu sonuçlanması bekleniyor.

    "İNŞALLAH HAYIRLI OLUR"

    Emre Akbaba'nın transferinin ardından basının karşısına çıkan Başkan Mustafa Cengiz Senegalli futbolcu ile ilgili sorulan soruya, "İnşallah o da olacak. Başka sözcük kullanmak istemiyorum. Çünkü bazen konuştuklarımız dünyanın öbür ucunda yansıma buluyor. İnşallah hayırlı olur" şeklinde görüş belirtti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Badou Ndiaye Galatasaray Emre Akbaba Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Ertan:

    Bence gereksiz yazık 1.5 milyar mılyonnn bide eurooo

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title