Haberler

Son Aşamaya Geldik

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Uzun Zamandır Gerçekleşebilmesi İçin Çaba Harcadıkları Stat Projesinde Son Aşamaya Geldiklerini Söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, uzun zamandır gerçekleşebilmesi için çaba harcadıkları stat projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısındaki “Yeni bir dönemin kapıları açılırken” başlıklı yazısında Özhan Canaydın, her yılın sonuna gelindiğinde, geride bırakılan 365 günün muhasebesini yapmak ve oradan hareketle bir sonraki yıla yönelik değerlendirmelerde bulunmanın adet olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Bu yıl sonu değerlendirmelerinin laftan ibaret kalmaması ve gerçekten bir değer ifade etmesi de gerekir. Bunun yolu da ortada somut projelerin olması ve bunların ciddi bir yönetimsel anlayışla hayata geçirilmesinden geçer. Tıpkı yönetimimizin uzun zamandır uğraşını vermekte olduğu Aslantepe stat projesinde olduğu gibi. Hepinizin bildiği üzere çok uzun zamandır gerçekleşebilmesi için mücadelesini verdiğimiz stat projesinde artık son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Yani temelin atılarak projenin kağıtlardaki çizimlerden, betonla, çelikle, somuta dönüşeceği aşamaya gelmiş durumdayız. Yine hepinizin bildiği gibi Aslantepe stat projemizin gerçekleşerek hayata geçmesi sadece kulübümüze ve Türk spor dünyasına bir stat kazandırmaktan öteye, aynı zamanda günümüz endüstriyel futbol gerçeğinin bu ülkeye Galatasaray markası eşliğinde gerçek anlamda taşınmasını da sağlayacaktır. Bu stat kulübümüze maddi anlamda önemli getiriler sağlamanın yanında, seyirci profilinin çağdaşlaşarak gelişmesinden, sportif etkinliklere katılma bilincinin değişimine değin pek çok alanda olumlu yansımalar yapacaktır ve bunun adı da yine Galatasaray olacaktır.”

“HER BRANŞTA HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Özhan Canaydın, bu sezon başta futbol takımı olmak üzere, bütün branşlarda şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirtti.

Hedeflerinin geride kalan 102 yılda olduğu gibi bu sene ve bundan sonra da her branşta zirve mücadelesi vermek ve adlarını şampiyon olarak en yukarıya yazdırmak olacağını ifade eden Canaydın, “Yapmış olduğumuz transferler, deneyimli teknik kadrolarımız, iyi niyetli ve çalışkan sporcu arkadaşlarımız ile her branşta şampiyonluklar kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu süreçte siz değerli Galatasaraylılardan da maddi ve manevi anlamda bize destek olmanızı istiyoruz. Bizler başarmak için hazırız. Sizler de destek olun. Başarının onuru ve kıvancını ise birlikte yaşayalım. Hiç şüpheniz olmasın, 2008 biz Galatasaraylılar için çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title