Haberler

Somali Türk Görev Kuvveti Tarafından İşletilen Askeri Okul İlk Astsubay Mezunlarını Verdi

Somali Türk Görev Kuvveti tarafından işletilen Askeri Okul ilk Astsubay mezunlarını verdiANKARA - Somali Türk Görev Kuvveti tarafından işletilen Askeri Okul ilk Astsubay mezunlarını verdi.

Somali Türk Görev Kuvveti tarafından işletilen Askeri Okul ilk Astsubay mezunlarını verdi

ANKARA - Somali Türk Görev Kuvveti tarafından işletilen Askeri Okul ilk Astsubay mezunlarını verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Somali'de tesis edilen Anadolu Kışlasında 27 Ağustos 2017'den itibaren hizmet veren ve Somali Türk Görev Kuvveti tarafından işletilen askeri okul ilk astsubay mezunlarını verdi.

Mezun olan astsubay öğrenciler, öğrenim sürelerince askeri derslerin yanı sıra Türkçe, bilgisayar ve yönetim konularında da Türk Silahlı Kuvvetleri personeli tarafından eğitime tabi tutuldu.

Bu kapsamda, Somali Astsubay Okulunda bir yıllık eğitim ve öğretimini başarıyla tamamlayan 37'si Kara Kuvvetleri, 5'i Deniz Kuvvetleri ve 5'i Hava Kuvvetleri olmak üzere toplam 47 astsubay adayı öğrenci 07 Ağustos 2018 tarihinde icra edilen törenle Astsubay Çavuş olarak mezun olmuş ve Somali Silahlı Kuvvetleri saflarına katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Somali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title