Haberler

Soma'da Köy Yollarında Çalışmalar Başladı

Güncelleme:

299 kilometre köy yolu ağı olan, Manisa'nın Soma ilçesinde, köy yollarının yüzde 99'u asfalt oldu.

299 kilometre köy yolu ağı olan Soma ilçesinde, köy yollarının yüzde 99'u asfalt oldu. Manisa ilçeleri arasında Köy yolları ağında en fazla asfaltlı köy yolu oranının Soma olduğu belirtildi.

Soma'da köy yollarında asfaltlama sezonu başladı. Özel İdare ekipleri Soma ilçesine bağlı köylerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, İl Genel Meclis üyeleri İbrahim Demiraslan, Ahmet Akar, Ali Sezer ve Abdullah Atmış ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

2012 yılında 120 kilometre köy yolunun elden geçirildiğini hatırlatan Özkan, "Bu yıl da 150 kilometre köy yolu elden geçirilecek. Ayrıca Kozanlı, Beyce, Duğla, Çatalçam, Kobaklar, Karacakaş, Bayat, Tabanlar, Bozarmut ve Kayrakaltı köy yollarına da 23 kilometre 2. kat asfalt atılacak. Bunun yanında Karacakaş yoluna da 3 kilometrelik 1. kat asfalt atılacak" dedi.

Soma Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce de ova yollarında 22 kilometre stabilize bakım yapıldığını belirten Özkan, "Ova yollarını da açtık. Ayrıca 200 kilometreye kadar tarla yolu da düzgün hale getirilerek, vatandaşlarımızın işleri kolaylaştırıldı" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkan Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title