Haberler

Solotürk'ten Burdur'da Gösteri Uçuşu

SOLOTÜRK, Burdur'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin 88. yıl dönümü ve şehitler anısına gösteri uçuşu yaptı.

SOLOTÜRK, Burdur'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin 88. yıl dönümü ve şehitler anısına gösteri uçuşu yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Burdur Halk Plajı'nda Burdur Gölü üzerinde gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Gösteri uçuşunu izleyenler, fotoğraf ve görüntü çekmeye çalıştı. Alçak uçuşlar da gerçekleştiren ekibe, izleyenler alkışlarla ve ıslık çalarak destek verdi.

Gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı operasyonlarına imza atan Türk Hava Kuvvetlerinin gösterisinin kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Yapılan gösteride bir şovdan ziyade operasyonlardaki başarıyı gördüklerini ifade eden Vali Yılmaz, "Bu başarıyı en son Afrin'e yapılan operasyonda görmüştük. Şu anda burada gösteri yapan arkadaşlarımız, Afrin'deki o başarılı hava operasyonlarına imza atan arkadaşlarımız. Ben hepsini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin seçkin pilotlarının Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burdur'u şereflendirdiği günün anısına bizler için yaptıkları o çok özel hareketleri büyük bir coşku ile izledik.Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük bir devlet olduğunun havadaki göstergesi bizim için budur." diye konuştu.

Gösteriyi, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç da izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Şerif Yılmaz Burdur Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title