Haberler

Solo Türk Erzurum Semalarında Nefes Kesti

Anadolu’nun fethinde önemli bir yeri bulunan 1048 Pasinler Savaşı’nın 970. yılı, Erzurum’un Pasinler ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Anadolu'nun fethinde önemli bir yeri bulunan 1048 Pasinler Savaşı'nın 970. yılı, Erzurum'un Pasinler ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında gösteri yapan Solo Türk, yine nefesleri kesti.

Pasinler ilçesinin Kaplıcalar Mahallesi'nde gerçekleştirilen kutlama programı Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve protokol üyelerinin atlı birlikler eşliğinde alana gelmesiyle başladı.

Konuşmaların ardından özel olarak hazırlanan alanda süvari birlikler Pasinler Savaşı'nı temsili olarak canlandırdı, halk oyunları ve güreş gösterileri yapıldı.

Programda, tarihi savaş sanatları ve atlı akrobasinin yanı sıra Kırgızistan'da milli spor olarak kabul edilen, özel günler ve düğün törenlerinde oynanan buzkaşı (kökbörü) oyunu ile atlı cirit gösterisi sergilendi.

Programın finali ise Solo Türk gösterisiyle yapıldı. Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağı olan Solo Türk Pasinlerlilerle buluştu. Nefes kesen akrobasi hareketlerine imza atan Solo Türk, izleyenleri yine kendisine hayran bıraktı.

Erzurum Hava Meydan Komutanlığı pistinden kalkış yaptıktan sonra Pasinler ilçesi üzerinde yaklaşık 20 dakika gösteri uçuşu yapan Solo Türk ekibi alanda toplananlardan büyük alkış aldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pasinler Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title