Haberler

    Beşiktaşlı Babel, Soldado'nun Golüyle Şaşkına Döndü

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel, Fenerbahçeli Roberto Saldado'nun attığı golün ardından sosyal medya hesabından "Aman Tanrım." yazdı.

    Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 devam ettiği sırada Fenerbahçe, uzun süren karambol ve iki direkten dönen top sonrası Soldado'nun şık vuruşuyla topu ağlara yolladı. Futbolseverler sosyal medyada gol hakkında 'son yılların en ilginç pozisyonuydu' biçiminde yorumlar yaptı.

    BEŞİKTAŞLI BABEL: AMAN TANRIM

    Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Ryan Babel de bu golün hemen ardından attığı tweetle şaşkınlığını belirtti. Ryan Babel, Soldado'nun 61. dakikada attığı gol sonrası 'OMG' (Aman Tanrım) yazarak tweet attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ryan Babel Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (9)

    Tolga Aydogdu:

    Bence fenevin sevincine omg demistir alt tarafî sivasspor karşısında 2-1 öne geçiyosun niye bu kadar sevinç :D

    5
    17
    yanıtYanıtla
    Tolga:

    Siz kimsiniz ki ?

    yanıt4
    yanıt4
    Burak:

    Golden sonra fb''li futbolcuların ligin son sıralarındaki takıma karşı abartılı gol sevincine ''OMG'' demiiştir

    2
    12
    yanıtYanıtla
    Saf:

    Daha ligden haberin tok. Sivas kazansa 3. Olacaktı ligde. Şimdi 6. Sırada :)) Ne mal adamsın sende burak :)))

    yanıt14
    yanıt1
    Tarafsız:

    Kardeş takımlar sıkıntı yok. . . .

    1
    4
    yanıtYanıtla
    dr no:

    sivas ligin son sıralarında demı daha lıgden haberınız yok

    3
    1
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    ne diyon bacım

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    esas ismaili izleyin :)

    0
    1
    yanıtYanıtla
    abdullah bilyeli:

    güzel olan seyleri tastik etmek bizim icin türklere garip geliyor. aslinda cok insani ve normal olan hareket. bizim icin garip olmadigi zaman normallesmis oluruz. sözde degil özde düsünmeliyiz.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title