Haberler

    Sol Taraf Sana Emanet!

    Galatasaray, Nagatomo’nun kalıcı transferini bildirdi. Sarı-kırmızılılar, “Sol taraf sana emanet. Galatasaray’a yeniden hoş geldin” mesajı atarken, o da “Yeni bir sayfada tekrar beraberiz” diye yazdı.

    Ligin bitiminin ardından bonservisini almak için Inter ile sıkı bir pazarlığa oturan Galatasaray muradına erdiğini resmi şekilde duyurdu.

    Kulübün sosyal medya hesabından "Sol taraf sana emanet. Galatasaray'a yeniden hoş geldin @YutoNagatomo5" diye duyurulan transfer için ayrıca "En sevdiğimiz Japon" vurgusu da yapıldı.

    Kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı duyuruda ise şu ifadeler yer aldı:

    "Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2 milyon 500 bin euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2 milyon euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

    Japon oyuncu trafından sosyal medyada yapılan ve kulübün twitter hesabından paylaşılan açıklama ise şöyle:

    "Geldiğim günden beri bana kucak açan tüm Galatasaray ailesine verdikleri eşsiz destek için teşekkür ederim. Bundan sonra yeni bir sayfada tekrar beraberiz. Çok mutluyum. Sizlerle yeniden buluşmak için günleri sayıyorum."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sosyal Medya Galatasaray Japon Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title