Haberler

Söke Kent Konseyi'nden, filyasyon ekiplerine kumanya desteği

Güncelleme:

Söke Kent Konseyi'nden, filyasyon ekiplerine kumanya desteği Söke Kent Konseyi, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Korona virüs (Covid-19) salgın sürecinin ön planındaki filyasyon ekiplerine kumanya desteğinde bulundu.

Söke Kent Konseyi'nden, filyasyon ekiplerine kumanya desteği

AYDIN - Söke Kent Konseyi, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Korona virüs (Covid-19) salgın sürecinin ön planındaki filyasyon ekiplerine kumanya desteğinde bulundu. Söke Kent Konseyi Çevre Sağlık Trafik çalışma gurubu tarafından "alkıştan bir fazlası" sloganıyla hazırlanan kumanya paketleri, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy'a teslim edildi.

Söke Kent Konseyi, ilçede anlamlı bir etkinliğe imza atarken, Korona virüs (Covid-19) salgın mücadelesinin kahramanları olan sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdi. Kent Konseyi çatısı altında faaliyet gösteren Çevre Sağlık Trafik çalışma gurubu, uzun saatler görev başında olan filyasyon ekiplerine dağıtılmak üzere kumanya paketleri hazırladı. Bu paketler İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi. Teslimde Söke kent Konseyi Başkanı Güler Nalbant, çalışma grubu üyeleri de yer aldı.

Söke Kent Konseyi Başkanı Güler Nalbant; Söke Kent Konseyi olarak sağlıkçıların yanlarında olduklarını söyledi.

Çevre Sağlık Trafik Çalışma Gurubu Başkanı Saliha Öndört, "Sağlıkçılarımıza alkıştan bir fazlasını yapalım diye düşündük. Birlikte bir karar aldık. Onların kumanyalarına destek olalım istedik. Sahada uzun süreli mesai yapabiliyorlar. Böyle bir küçük destekle bizim için değerli olduklarını gösterelim istedik" dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy Kent Konseyi üyelerine teşekkür ederek; "Biz filyasyon ekipleri Mart ayından beri pozitif vakaları tespit edildikten sonra direk evlerine giderek vakalar hakkında bilgilendiriyoruz. İlaç bırakmak ve tespit temaslılarını tespit etmek için çalışıyoruz. Sabah saat 08.30'dan, gece saat 01-02'lere kadar bu mesai devam ediyor. Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler desteklerinizle yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Karşılaştığımız bütün sorunları yenmeye çalışıyoruz. Hepimiz fedakarca bu işi yapmaya devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. İnşallah kısa zamanda şu kovid illetinden kurtuluruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kent Konseyi Koronavirüs Söke Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title