Haberler

Söke'den Ekrem Palabıyık Tariş Birlik Başkanlığı'na Aday

Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurul için geri sayıma başladı.

Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurul için geri sayıma başladı.

TARİŞ Pamuk Birliği'nin mevcut Sökeli Başkanı Mehmet Beliğ Azbazdar'ın karşısına yine Söke'den Ekrem Palabıyık aday olduğunu açıkladı.

Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi eski Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Semerci, eski Denetim Kurulu Üyesi Özer Özkan, Söke Ziraat Odası eski Başkanları Muhsin Örnek ve Mustafa Karababa, Pamuk Kooperatifi'nin mevcut Denetim Kurulu Üyeleri Selim Akıllı ve İlyas Uyanık, Söke Belediye Meclis Üyesi Şeref Palabıyık, Yuvaca Köy Mhtarı Hüseyin Kuru gibi isimler aynı listede bir araya geldi. Bu listeye öncülük eden isim mevcut yönetimde yer alan üyesi Ekrem Palabıyık.

"TARİŞ, AZBAZDAR DÖNEMİNDE DAHA KÖTÜYE GİTTİ"

Basın toplantısı ile TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Ekrem Palabıyık; alım yapamaz hale gelen TARİŞ'e üreticinin güveninin kalmadığını söyleyerek; "TARİŞ Azbazdar döneminde daha da kötüye gitti" dedi. Ekrem Palabıyık, Birlik Başkanı Azbazdar yönetimine eleştiriler getirdiği açıklamasında; "TARİŞ'i eski güzel günlerine kavuşturmak için ekibin Söke yönetimine, bense Birlik Başkanlığı'na adayım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tariş Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title