Haberler

Söke'de 11 Okulunun Projelerine Tübitak Desteği

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 11 okulda hazırlanan bilim projeleri, TÜBİTAK tarafından kabul gördü.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden Erdoğan, Söke'deki 11 okulun projesinin kabul edildiğini ve yapılan çalışmaların sonuçlarının güzel bir şekilde alınmaya başlandığını belirtti. Proje çalışmaları için her okula 5 bin TL destek sağlanacağını belirten Erdoğan, "Sökemiz eğitimine bu anlamda 55 bin TL'lik bir kaynak aktarılacak" dedi.

Projelerin kabul edilmesinden mutluluk duyduklarını belirten Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden Erdoğan; "Söke Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu'na yaptığımız çalışmalarda verdiği destek için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Gayret göstererek proje desteği kazanan okullarımızın idarecileri, proje koordinatörü, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Okullar hazırlıklarını tamamlayacak, 2018 Mayıs ayında öğrencilerin yaptıkları çalışmalar TÜBİTAK 4006 kapsamında sergilenecek.

Müracaat edip projeleri TÜBİTAK tarafından kabul edilen okullar şöyle; Kocagözoğlu Ortaokulu, Bağarası Hürriyet Ortaokulu, Bağarası Kemalpaşa Ortaokulu, Behiye Hanım Ortaokulu, Çeltikçi Ortaokulu, Fevzipaşa Ortaokulu, Öğretmen Nebahat Alpan Ortaokulu, 100. Yıl Atatürk Ortaokulu, Söktaş 75. Yıl Ortaokulu, Savuca Ortaokulu, Batı Söke Çimento Ortaokulu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bağarası Söke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title