Haberler

Söke CHP'den 19 Mayıs Etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk sunum töreni gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk sunum töreni gerçekleştirdi.

Ellerinde bayraklar ile Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık marşlar söyledi.

Tören Söke CHP başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Mehmet Arif Ceylan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende Söke CHP başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Mehmet Arif Ceylan, Kadın Kolları Başkanı Sibel Işık ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali ışık konuşma yaparken; konuşmalarda 19 Mayıs ruhunun kaybolmayacağı, Mustafa Kemal Atatürk'ün unutturulamayacağı vurgulandı. Ayrıca konuşmalarda Hükümet tarafından son dönemde tartışma konusu olan resmi törenler ve kutlamalardaki değişiklik eleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na çiçekler bırakan kalabalık, ellerinde bayraklar ile Marşlar söyleyerek coşkulu şekilde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title