Haberler

Sokak Ortasında Cinayet: 1 Ölü

Sokak ortasında cinayet: 1 ölü

Husumetlisini sokak ortasında av tüfeği ile vurdu

KARABÜK - Karabük'te bir kişi aralarından husumet bulunan şahıs tarafından sokak ortasında av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi'nde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıkan Erdi Bozkurt (27), aralarında daha önceden husumet bulunan Kazım Eken isimli şahıs ile yolda karşılaştı. İddiaya göre, ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle Kazım Eken yanında bulundurduğu av tüfeği ile Erdi Bozkurt'u kovalamaya başladı. Eken'in ardı ardına 5 el ateş açtığı Erdi Bozkurt sırtından aldığı 4 kurşun ile yaralanarak yere yığıldı. Çevredikelerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde yerde yatan Bozkurt 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Eken ise av tüfeği ile birlikte olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdi Bozkurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, olay yerinden bir otomobille kaçan Kazım Eken ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kovalaması sonrasında aracını bırakarak ormanlık alana kaçarken kıskıvrak yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabük İhlas 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title