Haberler
Güncelleme:

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan yaşlı kadın canını zor kurtardı

Bodrum ilçesinde, komşusuna ziyarete giden yaşlı kadın, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sol bacağından yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

ENDİŞELİ:

HAYVANSEVERLER HAYVAN YAŞAM HAKLARI ONLARINDAN YAŞAMAYA HAKKI VAR BİZ ELİNDEN DOĞAL YAŞAM ALANLARINI ALDIK DİYEREK SAÇMALARKEN. AVRUPADA SOKAK HAYVANLARI SAHİPLENMEDİĞİNDE UYUTULUYOR. BEN NE UYUTULMASINI NEDE BAŞI BOŞ GEZMELERİNİ HİÇ DOĞRU BULMUYORUM ANNEM ÇOK KORKUYOR HERKESİN ANASI BABASI ÇOCUĞU VAR YAPMAYIN HAYVANSEVERLER VİCDAN SOKAKTA BAŞI BOŞ GEZEN HAYVANLAR ÇOCUKLAR VE YAŞLILAR İÇİN TEHLİKELİ O KADAR DURUMUNUZ VARSA KAPALI BİR ARAZİDE ONLARA BAKIN.

3
0
yanıtYanıtla
vatandas:

KÖPEKLERİ SOKAKLARDA BAŞIBOŞ BIRAKMAYIN. YETER KAÇ İNSANI YARALAYIP CANA KIYDILAR.

2
0
yanıtYanıtla
hayvansever:

Hayvanları seviyorum ama bu sokak köpekleri ciddi anlamda tehdit oluşturuyor. Görüntüde hayvan sever olanlar sizlere sesleniyorum. Onları besleyerek bir yere varamazsınız. Bir köpeğin ömrü 11-12 sene kaç sene besleyebilirsiniz. Ya sahiplenin ve sokaklardan alın ya da gereği ne ise yapılsın. Yazık değil mi bu kadına, yarın öbür günde senin çocuğuna olur aynısı çok feryat figan edersiniz. Birde belediyeler bir zahmet yakaladığınız köpekleri ormanlara bırakmayın ormanda ne tavşan ne karaca kaldı.

0
0
yanıtYanıtla
okay:

devlet sokak köpekleri köpekseverler ve sahipli salınmış köpekler hakkında acizleri oynuyor. devlet vatandaşın can güvenliğini sağlamıyor. kudurmuş köpekseverler de bu durumdan keyif alıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title