Haberler

Sokak Köpeği Saldırınca Arabanın Üzerine Böyle Çıktı

Sokak köpeği saldırınca arabanın üzerine böyle çıktıDENİZLİ - Denizli'de kendisine saldıran köpeklerden kurtulmak için otomobilin üzerine çıkan bir gencin görüntüsü sosyal medyada günün konusu oldu.

Sokak köpeği saldırınca arabanın üzerine böyle çıktı

DENİZLİ - Denizli'de kendisine saldıran köpeklerden kurtulmak için otomobilin üzerine çıkan bir gencin görüntüsü sosyal medyada günün konusu oldu.

Lise öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Baki Berk Gözalan'ın okula giderken, kendisine saldıran sokak köpeğinden kurtulmak için otomobilin üzerine tırmanması anbean bir evin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan ve görenleri güldüren olayın şu şekilde gerçekleştiği görülüyor. Geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan Gözalan, okul servisini binmek için sokağa çıktı. Bu sırada evinin giriş kapısı önünde bir süre bekleyen Gözalan, üzerine bir sokak köpeğinin geldiğini görünce kurtulmak için çareyi kaçmakta buldu. Köpekten kurtulamayan Gözalan, babasının otomobilin üzerine tırmanarak çıktı. Gözalan, bir süre arabanın arka kaportası üzerinde beklerken, daha sonra sokak köpeği aracın başından ayrılıyor.

Gencin saldırgan köpekten kurtulmak için yaptığı bu hareket bir kullanıcı tarafından sosyal medyaya yüklendi. Görüntü Denizli'de sosyal medyada günün konularından birisi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sosyal Medya Denizli Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title