Haberler

Sokak İftarında Yağmur Bereketi

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen sokak iftarları devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen sokak iftarları devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'ta düzenlenen sokak iftarında vatandaşlar bereketi paylaştı.

Havanın yağmurlu olmasına rağmen iftar alanına yoğun katılım gösteren Şirintepe Mahallesi sakinleri, oruçlarını hep birlikte açmanın huzurunu yaşadı. İftar saatinde etkisini gösteren yağmur yağışına rağmen kalabalık bir şekilde gerçekleşen iftar yemeğinde, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ataç ve Çakırözer, mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak uzun süre sohbet etme imkanı da buldu.

Başkan Ataç, Ramazan bereketinin yağmur bereketini de beraberinde getirdiğini söyleyerek, "Bugünkü iftarımıza yağmur da eşlik ediyor. Yağmura rağmen sokak iftarımıza katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinden sonra Eskişehir'in köklü kulüplerinden olan Işıkspor'un lokalini de ziyaret eden Başkan Ataç ve Milletvekili Çakırözer, Eskişehirsporlu efsane futbolculardan Süreyya Özkefe, Nihat Atacan, Vahap Özbayar başta olmak üzere çok sayıda dernek üyesi ile bir araya geldi. Işıkspor lokalindeki sohbete Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da eşlik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Utku Çakırözer Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title