Haberler

Sokağa çıkma yasağı bitti mi? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor. 23 Kasım sokağa çıkma yasağı saatleri! Bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

Güncelleme:

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması sonrası vatandaşlar 23 Kasım günü de sokağa çıkma yasağının devam edip etmediğini merak ediyor. Peki, Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı bitti mi? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor. 23 Kasım sokağa çıkma yasağı saatleri!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan hafta sonu sokağa çıkma yasağının hafta içi de devam edip etmediği merak ediliyor. Peki, sokağa çıkma yasağı bitti mi? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 23 Kasım sokağa çıkma yasağı saatleri! Bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

İçişleri Bakanlığının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında uygulanacak tedbirler, 20 Kasım 2020 tarihi itibariyle başladı. Tüm illerde cumartesiden itibaren 65 yaş ve üzeri kişiler gün içerisinde 10.00-13.00 saatlerinde, 1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı bireyler ise gün içerisinde 13.00-16.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek. Bu saatler dışında belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, yeni bir karar alınıncaya kadar, hafta sonları saat 20.00'den 10.00'a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Sokağa çıkma yasağı uygulaması, yeni bir karar alınıncaya kadar belirtildiği şekilde devam edecek.

Sokağa çıkma yasağı bitti mi? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor. 23 Kasım sokağa çıkma yasağı saatleri! Bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

20 YAŞ ALTI VE 65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İÇİN DÜZENLEME

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı karar gereği 65 yaş ve üzeri vatandaşlar saat 10.00'dan itibaren sokağa çıkabilecek. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma izni saat 13.00'da dolacak. Bu saatten sonra 16.00'ya kadar 20 yaş ve altı sokağa çıkabilecek. 20 yaş üstü ve 65 yaş altı akşam sekize kadar dışarıda kalabilecek.

Sokağa çıkma yasağı bitti mi? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor. 23 Kasım sokağa çıkma yasağı saatleri! Bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

BUGÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Bu doğrultuda 21 Kasım Cumartesi saat 20.00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar, 22 Kasım saat 20.00'den 23 Kasım Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonlarında da uygulama bu şekilde sürecek.

Bugün 05.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağı sona erdi. Ancak yaş gruplarına göre ek tedbirler uygulamaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sokağa Çıkma Yasağı Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title