Haberler

Şöhretin Yoksa Teklif de Yok!

Reklam Filmlerinin Renkli Dünyasında Artık Ünsüz İsimlere Yer Yok!

REKLAM FİLMLERİNİN RENKLİ DÜNYASINDA ARTIK ÜNSÜZ İSİMLERE YER YOK!

Bir dönem Yasemin Ergene, Nil Erkoçlar, Tuba Büyüküstün, Nil Karaibrahimgil ve Yiğit Özşener'i sıfırdan ünlü yapan reklam dünyası artık kendisini riske atmıyor. Artık şöhrete kavuşmuş isimleri reklamlarda kullanmayı tercih ediyor. İşte o isimler:

* Son yılların en çok talep gören oyuncularından Özgü Namal, Axess reklamlarının tüm serisinde rol alıyor.

* 'Yaprak Dökümü' dizisinin güzel oyuncusu Fahriye Evcen, şu anda 'Melekler Korusun' isimli yapımda rol alan oyuncu Rojda Demirer ve 'Yumurta' filmiyle ünlenen Saadet Işıl Aksoy Algida'nın 'Magnum' dondurma reklamıyla ekrana geldi.

* 'Asi' dizisiyle ününe ün katan Tuba Büyüküstün, 'Elveda Rumeli' dizisinin oyuncularından Berrak Tüzünataç ve 'Binbir Gece' dizisinin ünlü ismi Bergüzar Korel şampuan reklamıyla göz dolduran oyuncular arasında yer alıyor.

* 'Binbir Gece'nin kadın oyuncularından Ceyda Düvenci şu sıralar diş macunu reklamıyla ekranlara geliyor.

* Nil Karaibrahimgil, Penti çoraplarının reklamında gerek hareketleri gerekse söylediği şarkı ile beğeni toplamıştı.

* atv'de yayınlanan 'Selena' dizisinin sevilen oyuncusu Sinem Kobal da bugünlerde annesi Nuray Kobal ile birlikte 'Bingo' reklamında yer alıyor. Anne-kızın reklamı büyük ilgi görüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title