Haberler

Soğancıoğlu'ndan Ertuğrul Sağlam'a Destek

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Yeni Teknik Direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın Her Zaman Arkasında Olacaklarını Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın her zaman arkasında olacaklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bugün düzenlediği piknikte Soğancıoğlu, oy birliği ile Ertuğrul Sağlam'ı göreve getirdiklerini belirterek, ''(Sağlam istenmiyor) diye yönetim kurulunda tartışmalar olmadı. Camiamız her türlü sonuçta Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olacak'' dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Soğancıoğlu, başka kulüplerin transfer çalışmalarıyla ilgilenmediklerini, kadroya uygun futbolcular alacaklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş ise transfer konusunda yönetici arkadaşlarının çalıştığını ifade ederek, ''Beşiktaş büyük bir kulüptür. İstediği yıldız oyuncuyu alır, ancak yıldız oyuncudan çok, gerekli yerlere transfer yapmak istiyoruz. Önemli olan sonuçtur, kişiler değil'' dedi.

Bu arada, Beşiktaşlı yöneticiler Celalettin Kolot ve Mario Berk'in, transfer çalışmaları için İspanya'ya gittiği ve burada İspanyol oyuncu Helguera ile görüştüğü öğrenildi. Yöneticilerin İspanya'dan İngiltere'ye geçerek burada forma giyen milli futbolcu Colin Kazım ile ilgili girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title