Haberler

    Sofuoğlu, Motor Aşkını Anadolu'ya Taşıyor

    KNN54 & Yamaha Yarış Okulu projesine, Yamaha Motor Türkiye aracılığıyla start veren Kenan Sofuoğlu ilk adımı, yarış serüveninin başladığı memleketi Akyazı'da verilen projenin ikinci durağı Diyarbakır olacak.

    KNN54 & Yamaha Yarış Okulu projesine, Yamaha Motor Türkiye aracılığıyla start veren Kenan Sofuoğlu ilk adımı, yarış serüveninin başladığı memleketi Akyazı'da verilen projenin ikinci durağı Diyarbakır olacak.

    'Spora Görül Ver Projesi' kapsamında 13-16 yaş aralığındaki yetenekli gençler Sofuoğlu'ndan eğitim alarak R3 bLU cRU Challenge'da yarışma hakkı elde edecekler.

    Hedef Anadolu'daki gençlere ulaşmak...

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sofuoğlu, "Bu proje kapsamında amacımız büyük şehirler dışında Anadolu'daki gençlere de ulaşmak. Anadolu'da, büyük şehirlerdeki imkanlara sahip olmayan, yetenekli ve kendini göstermek için fazlasıyla heyecanlı gençler var. İlk adımı kendi memleketim olan Sakarya Akyazı'da bu okulda attık. Bundan sonraki durağımız Nisan'da Diyarbakır olacak. Gençlerin farklı spor dallarını tanımaları yeni sporcuların yetişmesini sağlayacaktır" dedi.

    Bora Cansever: "Türkiye'den neden dünya yıldızları çıkmasın?"

    Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever ise, "Bugün motosikletle buluşan çocukların gözündeki ışığa, duydukları heyecana yakından şahit olduk. Amacımız, imkansızlıklar ve fırsat eşitsizliği nedeniyle şans bulamamış genç yeteneklere ulaşarak onlara kedi hikayelerini yazma şansı tanımak. Türkiye'nin genç nüfusu ve bunun yarattığı potansiyele çok güveniyoruz.. Eğer yeterli imkan verilir ve doğru bir yönlendirme yapılırsa dünya pistlerinde aynı Kenan Sofuoğlu gibi isimlerini duyuracaklarını düşünüyoruz. Türkiye'den neden dünya yıldızları çıkmasın? Biz yeni şampiyonların çıkacağına inanıyoruz" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kenan Sofuoğlu Türkiye Yamaha Akyazı Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title