Haberler

Software AG CeBIT 2012'de!

CeBIT'in ana teması olan "güveni yönetmek" kapsamında Software AG, bulut temelinde yapılandırılan Cloud Ready stratejisini vurguluyor. Amaç, dijital dünyadaki güveni ve güvenlik standartlarını güçlendirerek dünya çapındaki işletmeler için gelişimi ve büyümeyi sürekli kılmak. Bunu başarabilmek için, Software AG, bulut bilişim teknolojilerinde kullanılabilecek güvenli bir ürün portföyü geliştiriyor.

Buna ek olarak, Software AG'nin stand partnerlerinden Deloitte da yakın zamanda gerçekleştirdiği TrustIT çalışmasını katılımcılarla paylaşacak. BT güvenliği üzerine yapılan uluslararası araştırma, şirketler arasında kurulan ekosistemler çerçevesinde işletmeler ve üçüncü parti BT ortaklarının birbirleri ile olan ilişkisini inceliyor.

Araştırmaya göre şirketler bugün katma değerli bilgi teknolojilerinin büyük çoğunluğunu kurum dışındaki iş ortaklarına aktarıyor. Güvenlik için standart kontrollere güveniyor ve karşılıklı güven ilkesi içerisinde ortaklık yapısı kuruyorlar. İnovasyonlar başarıya götürüyorYeni teknolojiler ve giderek artan dijitalleşme sonucunda işletmeler, hem operasyonel süreçlerinde hız kazanıyor, hem de daha verimli hale geliyor.

Bu katılımcı dünyada, hız başarının anahtarı olmaya devam edecek. Software AG, CeBIT'te, gerçek hayattaki cazip örnekler üzerinden ilerleyerek yeni teknolojilerinin etkin biçimde kullanımlarını sunuyor. Bom dia Brezilya!Bu yıl ilk kez bir Güney Amerika ülkesi olan Brezilya, dünyanın en büyük ticari gösterisinin resmi ortağı oldu.

Software AG standında Brezilya'nın en büyük yapı ve emlak şirketi PDG S.A.'nın temsilcileri, kredi kontrol süreci için gereken süreyi nasıl haftalardan saatlere indirmeyi başardıklarını aktaracaklar. Daha hızlı mobil çözümler geliştirmekMobil cihazlardaki çeşitlilik, bu cihazları etkin bir biçimde iş süreçlerine entegre etmeyi zorlaştırıyor.

Şirketler, webMethods Mobile Designer çözümü ile iPad'den Android'e ve Blackberry'e kadar herhangi bir mobil cihazda kullanılacak uygulamaların tekil bir versiyonunu geliştirebiliyorlar. Örnekler: Kamu, enerji ve inşaat sektörlerinin süreçlerini hızlandırmakSoftware AG'nin stand alanında gerçekleşecek birçok demo, ziyaretçilere mükemmel iş süreçlerinin gerçekçi bir resmini sunuyor.

Bunlardan biri, Almanya ve Avusturya arasında gerçekleşen ağır yük taşımacılığının hızlanması konulu yeni bir referans proje. Alman eyaleti Bavyera, ürün taşımacılığındaki uzun süren onay süreçlerini hızlandırmak için Avusturya ile birlikte bir çözüm geliştirmek üzerine çalışıyor.

Temelinde Software AG teknolojileri ile yaratılan kusursuz süreçler olan projede, gelecekte kamyonların sınırı daha hızlı bir şekilde geçebilmesi amaçlanıyor. Salon 4'teki ana standının yanı sıra Software AG, Kamu Sektörü Parkı (Salon 7, Stand C14)'nda da temsil edilecek. Dijital yönetime odaklanan bu stand, Software AG'nin modern e-devlet için geliştirdiği birçok çözümü katılımcılarla paylaşacak.

İnşaat sektörü örneği ise Software AG ve Darmstadt Teknoloji Üniversitesi işbirliği ile geliştirildi. Bu örnek, şirketlerin, yapı-lojistik durumları kullanılarak, inşaat sürecinin kontrolünü sağlayan verileri nasıl elde edebileceklerini gösteriyor. Bu sayede yapıda yer alan şirketlerin tümünün süreçlerinde iyileştirme sağlanıyor.

Zafer yolunda hızlanmakSoftware AG standında sürüş simülatörü ile birlikte gerçek bir Formula 1 arabası yarış meraklısı katılımcıları beliyor olacak. Sürücülerin sanal yarış pistinde elde ettikleri süreler mobil uygulamalar üzerinden daha önce diğer yarışmacıların süreleriyle birleştiriliyor. En hızlı sürücüleri ise harika ödüller bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avusturya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title