Haberler

Şoförün Kadının Üzerine Yürüdüğü Görüntüler Tepki Çekti

İSTANBUL'da bir şoförün, otobüsü durdurarak tartıştığı kadının üzerine yürüdüğü görüntüler sosyal medyada paylaşılarak tepki çekti.

İSTANBUL'da bir şoförün, otobüsü durdurarak tartıştığı kadının üzerine yürüdüğü görüntüler sosyal medyada paylaşılarak tepki çekti.

İddiaya göre, olay bugün öğleden sonra meydana geldi. Eminönü- Yeşilpınar hattında çalışan toplu taşıma aracının şoförü, otobüs içerisinde bir kadınla tartıştı. Otobüsteki yolcular da tanık oldukları o anları cep telefonu kamerasına kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaştı. Birçok kişi bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma tepki gösterdi.

Görüntülerde, otobüs şoförünün bir kadınla tartıştığı, yüksek sesle bağırarak üzerine yürüdüğü görülüyor. Tartışmanın ortasında kalan annesinin kucağındaki bir bebeğin korkarak ağladığı görüntülere yansıyor.

BEYAZ MASA'YA ŞİKAYET ETTİLER

Birçok kişi, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak duruma tepki gösterdi. Bazı kişilerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'nın Twitter hesabına durumu bildirdiği görüldü. Bunun üzerine resmi Twitter hesabından görüntülere ilişkin açıklama yapan İBB Beyaz Masa, olaya ilişkin inceleme başlattıklarını bildirdi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşilpınar Twitter Eminönü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title