Haberler

Şoförler ve Otomobilciler Odasından Kan Bağışı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde her hafta Orta Park'ta konuşlanan Kızılay Kan Bağışı aracı bugün şoförler kan aldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde her hafta Orta Park'ta konuşlanan Kızılay Kan Bağışı aracı bugün şoförler kan aldı.

Kızılay ile Şoförler ve Otomobilciler Odasının işbirliğinde oda hizmet binasının önünde gün boyu kan bağışı düzenledi. Şoför camiasının yoğun ilgi gösterdiği kan bağış çağrısına, vatandaşlarda ilgi gösterdi.

650 üyesi bulunan Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, kan bağışıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kan bağışının sürekli değil acil bir ihtiyaç olduğunu bilen bir meslek grubu olarak Kızılay'ın Kan Bağışı Kampanyası'na destek olmak için böyle bir kampanya düzenledik. Çağrımıza ilgi gösteren üyelerimizin yanı sıra Kızılay Kan Bağışı aracını görerek kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Sonuç olarak bağışlanan kanın her damlası kullanılır ve kan ürünleri sayesinde bir bağışçının verdiği kan yalnızca bir hastanın değil birçok hastanın yaşamını kurtarır" dedi.

Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi doktorlarından Dr. Necmettin Dönmez,

"Turgutlu halkının ve şoför camiasının kan bağışına gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederim. Turgutlu kan bağışı sıralamasında Manisa genelinde ilk sıralarda yer alan ilçelerden biri. Manisa ilimizde aylık kan bağışındaki hedefimiz 1800 kişi. Bu hedefi bu ay ayın 25'inde tamamlamış bulunuyoruz ve kalan 5 günlük süre ile geçmiş olacağız. Şoförler ve Otomobilciler Odasıyla beraber düzenlediğimiz kan bağışında ise günlük hedefimiz olan 60 kişi sayısını geçtik" diye konuştu.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title