Haberler

Sofiane Feghouli: Şampiyon olacağımıza inanıyorum

ANTALYA / DHAGalatasaray'ın 30 yaşındaki Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, geçmişte de geriden gelerek şampiyon olduklarını hatırlatarak, bunu tekrar yapabileceklerine inandığını açıkladı.

ANTALYA / DHA

Galatasaray'ın 30 yaşındaki Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, geçmişte de geriden gelerek şampiyon olduklarını hatırlatarak, bunu tekrar yapabileceklerine inandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cezayirli futbolcu, kamp sürecinde genel olarak iyi çalıştıklarını, bu kampta tüm takım olarak çalışma imkanı bulduklarını ve yaptıkları iki hazırlık maçını da kazandıklarını ifade etti. Feghouli kamp süreciyle ilgili, "Bunlara baktığımızda olumlu bir süreç geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Dinlenip ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlayacağız" dedi.

"ŞAMPİYON OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Sezon başında Afrika Uluslar Kupası'ndan gelen Sofiane Feghouli, takıma oynadığı kupadan dolayı dinlenemeyerek katılmış olduğunu belirterek, artık dinlenmiş durumda olduğunu söyledi. İkinci yarı için, "İnşallah bu sezonun ikinci yarısında elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha iyi bir şekilde geleceğim" diyen Feghouli, "Bunu da şampiyon olmak için yapacağım. Takımıma yardımcı olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hem Türkiye Kupası'nı almak hem de şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. Daha önce de 10 puan geriden geldik, bunu tekrar yapabileceğimize inanıyorum. Bu şekilde şampiyon olup kupayı almış bir şekilde sezonu bitireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Feghouli, kendisiyle aynı mevkide oynayan ve takıma yeni katılmış olan Jesse Sekidika ile ilgili sorulan soru üzerine de, Nijeryalı oyuncunun takıma adapte olmaya başladığını, Sekidika'nın şampiyonluk yolunda takıma çok büyük katkılar yapacağına inandığını vurgulayarak, "Sadece o değil Emre Mor ve Jimmy Durmaz da bu bölgede oynuyor. Onlar da ellerinden gelen katkıyı sağlıyorlar. Oynasalar da oynamasalar da takımı motive etme yönünde çok büyük katkıları var. Eğer Galatasaray'ın oyuncusu iseniz eğer, sadece oynadığınız zaman değil oynamadığınız zaman da önemli. Burada da takımı iyi motive etmeniz gerekiyor" açıklanmasında bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Feghouli'nin açıklamaları


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sofiane Feghouli Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title