Haberler

Şofben Ayırdı

İzmir'de, Aytekin Merdan, Şofbenden Sızan Gazdan Zehirlenerek Ölürken, Birlikte Duş Aldığı ve Sevgilisi Olduğu İleri Sürülen M.k. Kaldırıldığı Hastanede Tedaviye Alındı.

İzmir'in Karşıyaka İlçesiÆnde, Aytekin Merdan, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek ölürken, birlikte duş aldığı ve sevgilisi olduğu ileri sürülen M.K. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün, saat 16.30 sıralarında 1737 Sokak 22 numarada meydana geldi. Karşıyaka İlçesi'nde DVD ve CD dükkanı olduğu öğrenilen, 29 yaşındaki Aytekin Merdan, iddiaya göre, sevgilisi olduğu ileri sürülen, aynı evde yaşadığı M.K. (23) ile duş almak için banyoya girdi. Şofbenden sızan gazdan zehirlenen Merdan ile M.K., eve gelen arkadaşları tarafından baygın bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Merdan'ın öldüğünü belirlerken, M.K., hemen ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan M.K.'nin de hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Merdan ve M.K.'nin, yaklaşık bir yıldır aynı evi paylaştıkları, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title