Haberler

Sodexo ile GetirYemek'te online ödeme dönemi başladı

Güncelleme:

Sodexo ve GetirYemek iş birliği ile GetirYemek üzerinden verilen siparişler Sodexo yemek kartıyla anında online olarak ödenebilecek.

Sodexo ve GetirYemek iş birliği ile GetirYemek üzerinden verilen siparişler Sodexo yemek kartıyla anında online olarak ödenebilecek.

Sodexo'dan yapılan açıklamaya göre, Sodexo, Türkiye'nin 81 ilinde, 50 binden fazla üye restoran ile hizmet veren online yemek siparişi platformu GetirYemek ile yenilikçi bir iş birliğine imza attı.

İş birliği kapsamında GetirYemek kullanıcılarına sipariş verme esnasında Sodexo yemek kartıyla online ödeme kolaylığı sağlıyor. Türkiye'de ilk ve tek olan bu uygulama ile GetirYemek'ten verilen siparişler, Sodexo Restaurant Pass kullanıcıları tarafından tek tıkla online olarak ödenebilecek. GetirYemek'in "Restoran Getirsin" seçeneğinde geçerli olan iş birliği ile GetirYemek kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir ödeme sistemi platforma eklenmiş oldu.

-"Operasyonel olarak büyük kolaylık sağlıyoruz"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu, tüm ihtiyaç alanlarında olduğu gibi yemek online siparişlerinin de sunduğu kolaylık ve hız ile çalışanlar için çok önemli bir tercih haline geldiğini kaydetti. Sodexo olarak Türkiye'de 80 bin noktada her gün 1 milyona yakın çalışana dokunduklarını belirten Şamiloğlu, tüketicilerin ihtiyaç duydukları anda ve yerde dijital çözümler ile var olmanın öncelikli hedefleri olduğunu kaydetti. Şamiloğlu, "Bu amaca hizmet eden GetirYemek iş birliği ile hem tüketicilerimize online yemek siparişlerinde kolay ve hızlı bir ödeme deneyimi sunuyor hem de üye iş yerlerimize ek komisyon olmadan yeni bir kanal yaratıyor ve operasyonel olarak büyük kolaylık sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

GetirYemek Satış Direktörü Hakan Devecel de kuruldukları günden bu yana üye restoranlara ve kullanıcılara avantajlar sunarak sektöre yeni bir soluk getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"2'nci yaşımızda 81 ile ulaşmayı başardık. 3'üncü yaşımızı henüz geride bıraktık ve bu 3 yılda sektörümüzde pek çok ilki hayata geçirdik. Şu anda GetirYemek sistemine kayıtlı 50 binin üzerinde restoran bulunuyor. Bu aynı zamanda GetirYemek'in kullanıcılara en fazla seçenek sunan platform olduğu anlamına geliyor. Sodexo ile imza attığımız iş birliğimizle ise kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak yeni bir ödeme yöntemini daha platformumuza eklemiş olduk."

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title