Haberler

Soba Faciasında Hayatını Kaybeden Karı-koca Toprağa Verildi

Karabük’te dün sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatlarını kaybeden karı-koca toprağa verildi.

Karabük'te dün sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatlarını kaybeden karı-koca toprağa verildi.

Dün, Fevzi Çakmak Mahallesi Gediz Sokak'ta evinde karbonmonoksitten zehirlenen Ramazan Ağyar (45), eşi Selma (44) ve çocuğu Tayfun Ağyar (14) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Baba Ağyar, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş ve eşi Selma Ağyar ise aynı hastanede dün akşamüstü hayatını kaybetmişti.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapıldıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilen Ramazan (45) ve eşi Selma Ağyar (44) çiftinin buradaki işlemlerinin ardından cenazeleri Beşbinevler Merkez Camii'ne getirilirken, Ağyar çiftinin yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından çiftin naaşları, 5000 Evler Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazına; Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Küpler, Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, vatandaşlar ve çiftin yakınları katıldı.

Öte yandan, sağlık durumu kötüye gittiği için Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen çocukları Tayfun Ağyar'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Gediz Selma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title