Haberler

Smmmo Başkanı Eren Oda Başkanlığına Yeniden Aday Oldu

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (smmmo) Başkanı Bahattin Eren, Yeniden Oda Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Bahattin Eren, yeniden oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eren, yaptığı açıklamada, odalarının seçimli genel kurulunun 29-30 mayıs tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Bu seçimlerde yeniden aday olduğunu açıklayan Eren, şunları kaydetti:

'Meslektaşlarımızın birlik ve beraberliği ile mesleki dayanışmasının sağlanması yoluyla, mesleğimizin gelişmesini amaç edinmiş olan Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odaları kurulduğu günden buyana ülkemizdeki diğer meslek örgütlerine örnek olmuş, bu nedenle de meslektaşlarımıza övünç kaynağı haline gelmiştir. Geçmiş yıllarda meslektaşlarımızın bana ve ekibime vermiş olduğu oda yönetimi görev ve sorumluluğunu bu amaç ve mesleki geleneklerimiz doğrultusunda özenle yerine getirmeye çalıştık. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan genel kurulumuzda meslekte güç birliği grubu olarak görev talep ediyor ve yönetime aday oluyoruz.'

(EMN-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title