Haberler

    Slimani Mi, Ba Mı?

    Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun transferine noktayı koymak ve İslam Slimani için Leicester’la pazarlığa oturmak üzere İngiltere’ye gitti ancak Şenol Güneş’in Demba Ba’yı kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

    Transferde yeni yol haritasını Cenk Tosun'un durumuna göre çizecek olan Beşiktaş, milli oyuncunun yerini doldurabilecek golcülerle pazarlıklara başladı. Vida'nın imza töreninden sonra hem Cenk Tosun işine son noktayı koymak hem de Leicester City forması giyen İslam Slimani için girişimlerde bulunmak üzere İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman bir taşla iki kuş vurmaya çalışacak.

    Cenk'in gitmesi durumunda mutlaka bir golcü transfer edecek olan siyah-beyazlılar, menajerlerin önerisiyle bir anda Cezayirli golcü Slimani'yi gündemine alırken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise Demba Ba'nın yeterli olacağını söylediği ortaya çıktı. Negredo, Demba Ba, Babel ve Mustafa Pektemek'in sezonun ikinci yarısındaki tüm kulvarlar için kendilerine gol sıkıntısı yaşatmayacağını bildiren teknik heyetin bu konuda bir rapor verdiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, Slimani'yi cazip ekonomik koşulların oluşması halinde satış opsiyonlu kiralayabileceği aktarıldı.

    Balotelli teklifi

    Beşiktaş'ın, Fransız kulübü Nice'de top koşturan dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli ile de ilgilendiği belirtildi. Menajerler tarafından siyah-beyazlı yönetime teklif edilen 27 yaşındaki oyuncu için de İngiltere'de görüşme yapılabileceği ifade edildi. Balotelli'nin, Nice'le sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

    8: İki sezonda Premier Lig'de 35 maça çıkan Cezayirli oyuncu, 8 defa ağları havalandırdı.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Cenk Tosun Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title