Haberler

Slaven Bilic, Gökhan Töre'nin Transferi için Yönetime Talimat Verdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın başında 2 sezon görev yaptıktan sonra İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, Ada'da sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başladı.

Bu doğrultuda ilk olarak Almanya Bundesliga ekibi Mönchengladbach'tan Norveçli ön libero Havard Nordtveit'i takımına kazandıran Hırvat teknik adamın, şimdi ise Kara Kartal'ın yıldız ismi Gökhan Töre'nin peşine düştüğü ortaya çıktı.

KULÜP YÖNETİMİNE BİLDİRDİ

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 23 mücadelede 4 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcuyu, yeni sezonda takımın kilit ismi yapmayı planlayan Bilic'in, bu konuda kulüp yönetiminden talepte bulunduğu öğrenildi. Ara transfer döneminde de 24 yaşındaki yıldız için nabız yoklayan ancak istediğini alamayan Hırvat hocanın bu sefer kulübün mali bütçesinin zorlanmasını istediği bildirildi.

"HAREKETE GEÇMEYİ BEKLİYORUZ"

Slaven Bilic, Gökhan Töre'yle ilgili olarak geçen ay yaptığı açıklamada, bu futbolcuya olan ilgilerini gizlememişti. Tecrübeli teknik adam, "Gökhan Töre, her zaman en beğendiğim oyuncular arasında yer alıyor. Onunla ilgilendiğimizi asla saklayamam. O çok önemli bir futbolcu. Kendisini daha da geliştirdi. Ancak burada önemli olan Beşiktaş'ın, oyuncusu konusunda nasıl bir karar vereceği… Biz de onunla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ve harekete geçmeyi bekliyoruz" sözlerini sarf ederek sinyali vermişti.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Slaven Bilic Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

faruk:

zuahahhahahaha fiko 100 milyon istiyor ha ona göre

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title