Haberler

Skoda'dan Antalya'da Özel Test Sürüşü

Skoda Türkiye Distrübütörü Yüce Auto A.ş., Yeni Skoda Fabia Otomobillerini Basın Mensuplarına Tanıtmak Üzere Antalya'da Özel Bir Test Sürüşü Aktivitesi Gerçekleştirdi.

Skoda Türkiye Distrübütörü Yüce Auto A.Ş., yeni Skoda Fabia otomobillerini basın mensuplarına tanıtmak üzere Antalya'da özel bir test sürüşü aktivitesi gerçekleştirdi.

Ağustos ayı başında Türkiye'de satışa sunulan, sınıfının en geniş otomobili olma özelliğine sahip Fabia'nın test sürüşü, Antalya-Kemer güzergahında yapıldı. Organizasyona Antalya'da görev yapan basın mensupları ile Skoda Yüce Auto Satış ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın ve Çağ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıl da katıldı. Fabia'nın test sürüşü sabahın erken saatlerinde, Çağ Otomotiv'in merkez binasından start aldı. Antalya-Kemer hattındaki yollarda gazeteciler tarafından test edilen

Fabialar için düzenlenen organizasyon, yine Çağ Otomotiv'de son buldu.

Bir açıklama yapan Skoda Yüce Auto Satış ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın, sürücüsü ve yolcusunu ilk sürüşten itibaren etkileyen yeni Fabia'nın tüm iletişim faaliyetlerinin "İlk Sürüşte Aşk" konseptiyle gerçekleştirileceğini ifade etti.

(AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title