Haberler

Skibbe: Şanslı Bir Galibiyet Aldık

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kayserispor Karşısında Şanslı Bir Galibiyet Aldıklarını Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kayserispor karşısında şanslı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Skibbe, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolla ve buldukları pozisyonlarla, şansla da olsa bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Özellikle son Fenerbahçe yenilgisinin ardından, bu maçı, sonradan oynayarak ve mücadele ederek iyi atlattık'' dedi.

Bugün ilk 11'de maça başlayan yeni oyuncularının performasından memnun olduğunu aktaran Alman teknik adam, ''Devre arasına kadar böyle devam etmeye ihtiyacımız var. Daha sonra sakatlıktan çıkıp takıma katkı sağlayacak diğer oyuncuları bekliyoruz. Yoğun programımızda onlara ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Skibbe, elde ettikleri galibiyetle grupta önemli pozisyona geldiklerini dile getirirken, taraftarın az olmasıyla ilgili yöneltilen bir soruya, ''Onlar da Fenerbahçe yenilgisinden dolayı çok üzgün. Biz sezonun ikinci yarısında bunu bertaraf edip, içerde Fenerbahçe galibiyetini taraftarımıza hediye etmek istiyoruz'' cevabını verdi.

Skibbe, Fenerbahçe yenilgisi sonrası takımdaki geleceğinin tartışılması konusunda ise ''Bunlar beni etkilemiyor'' demekle yetindi.

Galatasaraylı oyuncu Ümit Karan, basın toplantısında yaptığı açıklamada, ''Bugün bizim için çok zor bir maç oldu. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Onun dışında kendi psikolojimizle ilgili de sıkıntımız vardı. Son 3 gündür hiçbir futbolcu doğru düzgün uyku uyuyamıyor. Fenerbahçe maçı için taraftarlar kadar biz de üzüldük'' dedi.

Sakatlığı sonrası yeniden takıma dönen Mehmet Topal da açıklamasında, ''1,5 aydan sonra ilk kez maça çıktım. Biraz ürkeklik vardı üzerimde. Önemli olan o korkuyu yenmekti ve elimden gelen mücadeleyi verdim'' ifadelerini kullandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray karşısındaki oyun anlayışlarından memnun olduğunu söyledi.

İki taraf için de iyi bir maç olduğunu anlatan Kafkas, ''Oyunun kontrolünü elimizde tutup, çabuk adamlarımızı rakibin arkasına sarkıtma isteğimiz zaman zaman başarılı oldu, ama golü atamadık. Futbolun güzelliği burada. Son dakika golüyle rakip kazandı. Ben oyun anlayışımızdan memnunum'' dedi.

Karşılaşma sonu çıkan tartışmaya da değinen Tolunay Kafkas, ''Ben tartışmayı çıkaran adamı iyi tanıyorum. Ne söylediğini iyi biliyorum. Milli takımdan da benim oyuncum. Ben adamı tanıyorum. Keşke olmasaydı, ama ne ilk olacak, ne de son. O adam devamlı bunları yapmaya devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title