Haberler

Diyanet Harekete Geçti Ama Şuursuz Sözlerin Ardı Arkası Kesilmiyor: Tek Kadınla Doyan Erkek Sapıktır

Güncelleme:

Abdullah Yolcu'nun 4 yıl önce söylediği skandal sözler sosyal medyada gündem oldu. Yolcu'nun bir videoda "Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır." dediği ortaya çıktı.

Kamuoyunda tepkilere neden olan bazı ilahiyatçıların açıklamaları konusunda Diyanet İşleri Başkanlığı ile İlahiyat Fakülteleri ortak çalışma hazırlığı yaparken bir taraftan da şuursuz açıklamalar internette dolaşmaya devam ediyor. Abdullah Yolcu'nun 4 yıl önce söylediği öğrenilen ve sosyal medyada gündem olan sözleri dinleyenleri şaşırttı. Tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçlayan Abdullah Yolcu videoda, "Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır" diyor.

''ERKEKLER ÇEŞİT SEVER''

Kerkük doğumlu olduğunu öne süren Abdullah Yolcu, videoda tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçluyor. Erkeklerin çeşit sevdiğini ileri süren Yolcu, tek kadınla yetindiğini söyleyen erkeklere de test yaptırmalarını tavsiye ediyor.

''BİR ERKEKLE YETİNMEYEN KADIN YIRTIK''

Bir erkekle yetinmeyen kadınlar için ise 'yırtık' diyen Yolcu, erkekler konusundaki sözlerini haklı çıkarmak için de cennette erkeklere huri verilirken kadınların sadece kocaları ile yetineceklerini ifade ediyor. Kadınların ve erkeklerin cinsel hayatlarını diline dolayan Abdullah Yolcu zaman zaman gülerek erkekler hakkında çirkin imalarda bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (113)

Davulcu Tokmağı:

Yobazların, bağnazların, din tacirlerinin, din tüccarlarının şerrinden Allah (c. c) sığınırım.

70
4
yanıtYanıtla
Davulcu Tokmağı:

Lütfen, müminler ile münafıkları karıştırmayın. Kuran-ı Kerim de en çok ayetler münafıklar için vardır. Her sakallı hoca değildir. İçlerindeki garabeti kusmak için bir perde olarak kullanabilirler. Amerika da amiş toplumunda ki tüm erkeklerinsakalları bu hoca kılıklı garabet kişi ile aynıdır.

58
1
yanıtYanıtla
Halil:

Zina yı eleştirmeyin.flört ü elestirmeyin.nikahsiz yaşamayı eleştirmeyin. Fuhuş ortaokul seviyesine inmiş eleştirmeyin.ömründe belki yüzlerce kez Zina edenleri eleştirmeyin.homolari eleştirmeyin. Adamlar erkek erkeğe nikahı savunuyor onu eleştirmeyin. Böyle bi olay yakalayinca hurra saldirin.ya siz nekadar zalim adaletsiz mahluklarsiniz.

18
15
yanıtYanıtla
fatma kücük:

ATAMMMMMMMMMMMMMM ATAMMM KESKE simdi olsaydinda bu gibilerin kökünu kazisaydin senin degerini bilmeynler umarim birgun anlarlar

20
11
yanıtYanıtla
Ali:

Nekadar cahil var yorum yazanlar arasında. İslamı hiç bilmezler konuşuyorlar yazıklar olsun size.bunlar oyun oyuna gelmeyin. Abdullah yolcuyu tanıyorum değerlibir şahsiyettir.

2
26
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

sen bu adamın dediklerini savunuyorsan sende cahilsin git islamı öğren

yanıt1
yanıt1
Baba Mobil-IOS:

Bu kim yaaa Karısının kaç sevgilisi varmış

23
3
yanıtYanıtla
Misafir var:

Böyle yobazlar epey türedi

18
4
yanıtYanıtla
Ilk defa yorum yapiyorum:

Bu adami bana verin tek nefeste solugunu keserim...

18
4
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Hocalar yüzünden dinden soğudum diyenler küfürlerine özür arıyorlar suçlu arıyorlar ama bu özrünüz ahirette fayda vermeyecek. Alevli çılgın ateşe gireceksiniz

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title