Haberler
Güncelleme:

Skandal görüntülerle Türkiye'yi ayağa kaldıran kreşin sahibine 10 ay 15 gün hapis cezası verildi

2018 yılında İstanbul Tuzla'daki bir kreşte kaydedilen görüntülerde kız ve erkek çocuklarının topluca iç çamaşırsız tuvalete götürüldüğü ve tokatlandığı görüntüler büyük tepki çekmişti. Kreşteki rezaletle ilgili başlatılan davayı karara bağlayan mahkeme, kreş sahibi sanık Gülay Dağıtmaç'ın söz konusu suçu birden fazla mağdur çocuğa karşı işlediği gerekçesiyle 10 ay 15 gün hapis cezası verdi ve indirim uygulamadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

sevgi dinçel:

hakîm az bile ceza vermiş meslekten men edilmeli terbiyesiz kadın.ne demek kızlı erkekli belden aşşağıya soyup aynı tuvalete işetmek yazık o çocuklara daha o yaşta çocukların pisikolojisini bozmuş.ben o velilerin yerinde olucam o videoları gördükten sonra o kreşi onun başına yıkarım.

155
13
yanıtYanıtla
yiğit :

Allah razı olsun bu kadından. bende yeni yazdırdım kreşe ikizlerimi bildiğim tanıdıgım bir yer olmasına rağmen hergün soruyorum çocuklarıma öğretmenler size kızıyor mu bağırıyor mu, nasıl davranıyorlar, bu gün neler yaptınız diye. çocuklar öğretmenine soruyorum iletişimleri nasıl diye. çocuklarımızı hem emanet edip para verdiğimiz yerden dayak yeyip hayvan gibi muamele görecekseler bi de psikolojileri bozulacaksa hiç vermeyelim o zaman.

107
6
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Ülkenin son 19 senede ki hali

42
53
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

10 ayı paraya çevirirler olur biter. Nerde görülmüş suçun cezalandırıldığı.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title