Haberler

Sizi Çocukluğunuza Götürecek ????????anne Kurabiyesi Tarifi

Evlerinizde nostalji rüzgarları estirecek, kokusu ile sizi çocukluğunuza götürecek Anne kurabiyesi yüzlerde istemsiz bir tebessüm oluşturur.

Evlerinizde nostalji rüzgarları estirecek, kokusu ile sizi çocukluğunuza götürecek Anne kurabiyesi yüzlerde istemsiz bir tebessüm oluşturur. Sizlerde bu güzel tebessümü çocuklarınıza bırakmak istemez misiniz? Onlarda seneler sonra bu kokuyu aldıklarında gözlerinin içi gülsün ve o güzel çocukluk yıllarını hatırlasınlar. Üstelik kolay bir yapımı olan ve herkesin evinde bulunan malzemelerle yapılan bu kurabiyeyi yapmayı sizlerde çok seveceksiniz. Kim bilir belkide bu kurabiye ile annelerinize de sürpriz yapmak istersiniz. : ) Şaşaalı görüntülerden uzak ama içinde birçok mutluluk, anı biriktiren anne kurabiyesi şüphesiz çaylarında vazgeçilmez eşlikçisi olacak. Limon aroması ile damaklarınızı şenlendirecek, yapımının kolaylığı ile çok yorulmadan hazırlayabileceğiniz Anne kurabiyesi nasıl yapılır? tarifini öğrenmek isteyenler buyursunlar tarifimize. Çocukluk dönemlerini geride bıraktığınıza göre yapma sırası sizde. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title