Haberler

Siz Hangisini Seçerdiniz?

Güncelleme:

WhiteandSoft By Fatih Kıral yataklarında yaşamaya devam edecek.

Markanın sahibi ve ödüllü tasarımcısı olan Cem Akın tarafından yaratılan Carmen doğallığı, Frida gücü, Victoria yumuşaklığı, Evita rahatlığı, Juliet sağlığı, Marilyn güzelliği ve Elizabeth de dayanıklılığın ismi oldu.

Türkiye'de 'yenileyen yatak' konsepti ile koleksiyonlarını hazırlayan, doğal el yapımı yataklarıyla Türkiye'de rakibi olmayan WhiteandSoft By Fatih Kıral yepyeni bir koleksiyona daha imza atıyor. Bu koleksiyonda yer alan yataklar mitolojik veya tarihe damgasını vurmuş güçlü karakteri olan kadınlardan esinlenerek üretildi. WhiteandSoft By Fatih Kıral'ın yatakları da aynen bu kadınlar gibi güçlü, yıllar boyu unutulmayacak kadar kaliteli.

Koleksiyonda yer alan Carmen, aynı isimli ünlü operadaki çingene asıllı İspanyol dansçıdan ismini alırken doğal pamuk, yün, organik dış kılıflı özel pedden oluşuyor. Yaptığı resimlerle bir döneme damgasını vuran Frida Kahlo'nun güçlü karekteri Frida yataklarına da yön veriyor. Bu yataklarda kişiye özel tasarlanmış yay sistemi, silikon, elyaf ve çeşitli yumuşaklıklarda özel bir köpük ile tensel dış kılıf bulunuyor.

Britanya Kraliçesi Victoria'yı kim unutabilir ki? Bir döneme ismiyle damgasını vuran bu güçlü kadının ismini taşıyan Victoria yatakları ise kişiye özel tasarlanmış yay sistemi, doğal pamuk ve çeşitli yumuşaklıklarda özel bir köpük kullanılarak hazırlandı.

Yaşadığı aşkla akıllara kazınan ve güçlü duruşuyla milyonlarca kadının unutamadığı bir isim ola Eva Perón'dan esinlenerek üretilen Evita yatakları foam malzeme, köpük ve yüzde 100 pamuklu iç kılıf ile yıkanabilir dış kılıf kullanılarak hazırlandı.

Peki onların aşkını kim unutabilir ki? Romeo'nun biricik Juliet'inden esinlenerek hazırlanan Juliet yatakları çift taraflı kullanılabilen, bir yüzü sert bir yüzü yumuşak özel bir köpük kullanılarak üretildi.

Bir dönem sinemaya damgasını vuran, ölümü üzerinden yıllar geçse de hala akıllarda olan güzel yıldız Marilyn Monroe ise Marilyn yatağına ismini veriyor. Tarihin en güçlü kadınlarından biri olarak kabul edilen Kraliçe Elizabeth ise Elizabeth'e hayat veriyor. Bu yatak bonel yay sistemi, çeşitli yoğunluklarda sünger ve jakarlı kumaştan dış kılıf ile hazırlanırken güçlü ve sağlıklı bir uyku vadediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title