Haberler

Siyer-i Nebi Yarışması İçin Kayıtlar Başladı

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, "Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması" için kayıtların başladığını bildirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, "Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması" için kayıtların başladığını bildirdi.

İriş, yaptığı yazılı açıklamada, her gencin yetiştirilmeyi bekleyen bir çiçek olduğunu belirtti.

Tüm gençlerin değerli olduğunu aktaran İriş, şunları kaydetti:

"Gençlerimize bulundukları konumu, kendilerine kalan mirası ve gidecekleri rotayı vermek için bu yarışma çok önemlidir. Peygamberimizin hayatını gençlerimizin örnek alması son derece mühimdir. Kaybedeni olmayan bu yarışmanın en güzel hediyesi, gençlerimizin Peygamber Efendimizin ahlak ve karakterinden izler taşıyacak tutum ve davranışları kuşanmaları olacaktır.

Yarışmanın organizasyonunda görev alacak olan gönüllüler için de en güzel mükafat, böyle bir hayra vesile olabilmektir. Bu münasebetle Edirne'de okuyan tüm lise öğrencilerini sınava katılmaya davet ediyorum.

Siyer-i Nebi Yarışmasının soruları Ahmet Cevdet Paşa'nın 'Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V)' kitabından hazırlanacak. Sınava başvuran öğrenciler, kitaplarını 12 Kasım'dan itibaren AGD Edirne Şubesi'nden temin edebilecek.

Başvuruların www.efendimizinizinde.com web adresi üzerinden yapılacağı sınav, 15 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de, Türkiye'nin bütün illerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek ve dereceye girenlere de çeşitli ödüller verilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title