Haberler

Siyasi Partilerin Kandil Mesajında "Barış İsteği"

Dp Genel Başkanı Mehmet Ağar, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ve BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Regaip Kandili'nde, Irak'ta ve Dünyada Yaşanan Acıların Son Bulmasını ve Savaşların Sona Ermesini İsterken, Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Bütün İnsanlığı Güvene Barışa Kavuşturmanın Herkesin Görevi Olduğunu Belirtti.

Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ile eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Ragaib Kandili mesajlarında "barış isteği" yer aldı.

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Regaip Kandili mesajında, bütün dünyada özellikle de Kerkük'te ve Irak'ta yaşanan acıların, insanlar çaresiz bırakan savaşların sona ermesini istedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, "Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi atmosfer, son derece gergin, aşırı derecede kaba ve düşmanca sürmektedir. Bu şunu gösteriyor ki, ülkemizin eskisinden daha çok, 'barışmaya' ihtiyacı vardır" dedi.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş ise, Türkiye'nin ve insanlığın tarihin en ağır şartlarından geçtiğini belirterek, bütün insanlığı güvene barışa kavuşturmanın herkesin görevi olduğunu kaydetti.

BBP eski Genel Başkanı Sivas bağımsız milletvekili adayı Muhsin Yazıcıoğlu da, insanlığın Batı felsefesinin kin, kavga, fuhuş ve uyuşturucu ağlarına takıldığını belirterek, bu sebeple dünyada acıların ve savaşların bitmediğini kaydetti. Yazıcıoğlu, başta Irak, Filistin, Lübnan, Çeçenistan, Karabağ, ve Doğu Türkmenistan'da yaşanan acıların son bulmasını diledi.

(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title