Haberler

Siyah Panter Gomez, Wbc-latin Ünvanını ve Altın Kemeri Kazandı

Dünyaca Tanınan Boksör Juan Carlos Gomez, Arena Box Promotion Adına Çıktığı Ringde Rakibini 33 Saniyede Teknik K.o ile Yere Sererek Son Yılların En Hızlı Nakavtına İmza Attı. Siyah Panter Lakaplı Juan Carlos Gomez, Ağır Siklette Rakibini Yenerek Wbc-latino Ünvanını Korudu ve Altın Kemeri Beline Takarak "Sıra Dünya Şampiyonluğunda, Kısa Zamanda Bu da Olacaktır" Dedi.

Dünyaca tanınan boksör Juan Carlos Gomez, Arena Box Promotion adına çıktığı ringde rakibini 33 saniyede teknik k.o ile yere sererek son yılların en hızlı nakavtına imza attı. Siyah Panter lakaplı Juan Carlos Gomez, ağır siklette rakibini yenerek WBC-Latino ünvanını korudu ve altın kemeri beline takarak "Sıra Dünya Şampiyonluğunda, kısa zamanda bu da olacaktır" dedi.

HAMBURG Elysee hotel salonunda ilk kez düzenlenen box galasında dünyaca ünlü Juan Carlos gomez rakibini 33 saniyede yere sererek WBC-Latin ünvanını ve altın kemeri kazanarak dünya şampiyonluğu için iddiasını yineledi.

Arena Box Promotion Kulübünün düzenlediği galada kulüp bünyesinde ringe çıkan Türk boksörlerimiz ard arda başarıyla rakiplerini devirerek kazandıkları puanla ünvanlarını korudular.

52,8 kilodaki Derya Torun rakibi Oksana Romanova'yı 58 puanla nakavt ederken, 71,5 kilodaki Mustafa Karagöl'ün 7. raund da centilmen dövüşmeyen rakibi Andrzej Butowicz'in diskalifiye olmasından dolayı maçı kazandı. Türkiye'den Arena Box Promotion kulübüne katılan 63,5 Selçuk Aydın 4 galibiyet maçından sonra 5. maçınıda Sergej Savrinovics'e karşı 60 puanla kazandı.

Box galasının son maçında WBC-Latin ünvanı için Arena Box Promotion adına ringe çıkan dünyaca ünlü boksör Juan Carlos Gomez, maça başlar başlamaz rakibi Adenilson Rodrigues'i yumruk bombardımanına tuttu. Toplam 33 saniyede rakibini yere seren Gomez, ünvanını koruyarak altın kemeri beline taktı. Hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyleyen Gomez, iddialı olduğunu söylerken "Boksta ara vermiştim ama şimdi yine ringlerdeyim. Günden günede iyi olduğumu görüyorum, Klitschko bile bana vız gelir" dedi.

Düzenlenen galaya çok sayıda boksör, spor camiasından davetliler ve şampiyon Mahir Oral, Alpaslan Ağüzüm'de katılarak stres attılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title