Haberler

Siyah Beyaz Aşk Dizisindeki Hamam Sahnesi, Geceye Damga Vurdu

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi pazartesi günleri reyting yarışının altında kalıyordu. Dizi son birkaç bölümdür reyting listesinde üst sıralarda yer almaya başladı.

HAMAM SAHNESİ GECEYE DAMGA VURDU

Dizinin dün akşamki bölümünde Aslı karakterini canlandıran Birce Akalay ile Ferhat karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol'un hamam sahnesi geceye damga vurdu.

RTÜK ENGELİNE TAKILABİLİR

Dizideki bu sahnenin RTÜK'ün engeline takılıp takılmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D TV Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500

Yorumlar (24)

Bos:

Allah rızası için bu pislik filimleri oynatmayın.

4
8
yanıtYanıtla
Gayet normal:

Diziyi akşam izledim. Çok güzel bir bölümdü.. Şimdi özellikle bu sahneye bir daha baktım ve anormal bir durum görmedim. Evli bir çiftin banyo sahnesi bölümün bütünün de hiç sırıtmadı. Sanırım birazcıkta sevgililer günü ne özel bir bölümdü..

7
4
yanıtYanıtla
Yok artık!:

''RTÜK engeline takılıp takılmayacağı merak konusu''!! Ne o, RTÜK''e çağrı mı yapıyorsunuz? Karı koca hamamda değil, banyoda. Kadının bileği sakatlanmış adam su döküyor. İkisi de peştamallı. Burada kaba saba bir adam olan Ferhat''ın Aslı ile evliğinde yavaş yavaş da olsa değiştiğini gösteriyorlar, adam karısının bileği burkulunca ona su döküyor kaldıkları evin banyosunda. Gayet hoş ve romantik bir sahneydi. Ben bu sahnede bakıp azacak bir şey görmedim. Hangi tv kanalına çalışıyorsunuz? Sabah mı?

6
2
yanıtYanıtla
Şennur:

Severek izlediğim bir dizi ayrıca hamam sahnesi gayet güzel

6
2
yanıtYanıtla
Yok artık!:

Dizinin reytingleri gayet güzel. Sahnede romantikti.

6
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

rtük uyuma görev başına. .

1
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MÜSLÜMANLARIN YENİDEN MÜSLÜMAN OLMASI GEREK

5
1
yanıtYanıtla
CAN:

MÜSLÜMAN ZATEN MÜSLÜMANDIR.

yanıt2
yanıt0
maykil:

dizi guzel devam etsin

5
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

PARA RETİNG İÇİN HERŞEY MÜBAH BUNLARA YAZIK KALDIRIN BU DİZİLERİ BE

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title