Haberler

Siyah Beyaz Aşk Dizisindeki Çekim Hataları, "Bu Kadar da Olmaz" Dedirtti

Güncelleme:

Başladığı günlerde reytinglerde dibi gören Siyah Beyaz Aşk, yavaş yavaş ekranlarda tutunmaya başladı. Ancak dizideki çekim hataları izleyiciye pes dedirtti.

Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisindeki hatalar izleyicinin gözünden kaçmadı.

"BU KADAR DA OLMAZ"

Siyah Beyaz Aşk dizisindeki hatalar öylesine fazlaydı ki izleyici "Bu kadar da olmaz" demeden edemedi.

İşte o hatalar:

Dizinin Aslı'sı yani Birce Akalay'ın hem Ferhat'a pansuman yapıp hem ağabeyiyle konuştuğu sahnedeki hata dikkatlerden kaçmadı. Telefonu pansuman sırasında solunda tutan Birce Akalay bir sonraki sahnede sağında görülüyor.

Aslı'nın kafasına silah dayandığı bu sahneyi unuttunuz mu? Unutmuş olabilirsiniz. Şimdi bir ayrıntıya dikkat. Koltukların üst tarafları yok. Yani kafa yaslayacak bir yer yok. Sahnenin devamında ise bir de bakıyoruz ki kendi kendilerine yerlerine geri gelmişler.

Bu sahnede de kamera görünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

bir art niyet var:

Bu resimler 6 ve 7. bölümlere ait. Bu akşam 17. bölüm yayına girecek. . . İzleyici zamanın da şikayetlerini belirtmiş ve önlemler alınmış o zamandan bugüne yönetmen kostümcü değişmiş gelenler diziye olumlu katkı yapmıştır. Siyah beyaz Aşk dizisi için yayından kalkar diye hayal kuranlar hevesleri kursağında kalmıştır. Dizimiz her bölüm reytinglerini arttırarak yerini sağlamlaştırmaktadır. Bu da hikayeye inanan dizinin sıkı takipçilerinin gerçekçi ve iyi niyetli eleştirileri sayesinde olmuştur. .

13
0
yanıtYanıtla
Yok artık!:

Siyah Beyaz Aşk sezonun en güzel dizisi. Aslı-Ferhat çiftini çok seviyoruz.

13
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

çarşamba diyorum Diriliş diyorum o kadar

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok güzel bir dizi

9
0
yanıtYanıtla
CONI:

Dirilisten hata yayinlayin

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hiç dikkatimi çekmedi

1
2
yanıtYanıtla
ÇOK KOMİK:

Nevar bunlaramı takılıyorsunuz yani saçma sapan konusu olan dizilere takılın çekim hatası değil konu hatası dolu diğerlerinde

2
0
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

guzel dizi

1
0
yanıtYanıtla
Bu kadar da olmaz:

Bu kadar da olmaz dedim ama diziye değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title