Haberler

Siyah Bant Projesi Gece Ne Giyeceğim Sorununu Çözdü

Güncelleme:

Kadınların gece eğlenmeye giderken ne giyeceğim derdine çözüm olarak siyah bant projesi adında yeni bir akım başladı.

Kadınlar için en büyük sorunlardan biri dışarı çıktığında ne giyeceğidir. Sırdan bir zamanda bile ne giyeceğine karar veremeyen kadınlar doğru kombini yapmak için saatlerce uğraşırlar. Hele bide özel bir günü dışarıda kutlamaya gidiyorsa veya arkadaşları ile bir yerlerle eğlenmeye gidiyorsa sorun çığ gibi büyüyen kıyafet yığınına döner. Gardıroptaki bütün kıyafetler tek tek denenir, bir kaç gün öncesinden yeni kıyafetler için alışverişe çıkılır, fikir vermesi için en yakın arkadaşlar aranır yinede seçtiği kıyafet içine sinmeden giyer.

Joel Alvarez adında çılgın bir tasarımcı kadınların gece dışarı çıkarken ne giyeceğini düşünme sorununa fantastik bir çözüm bulmuş. Genç tasarımcının bulduğu siyah bant projesi adındaki yeni trend, kadınların kıyafet giymek yerine vücutlarını artistik bir biçimde bant yapıştırarak kapatmak. Amerika ve Avrupa'da yayılmaya başlayan bu yeni trend şu anda sadece gece kulüplerine gidileceği zaman tercih ediliyor.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title