Haberler

Sivrihisar'da Değişim Başladı

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün katkıları sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilçede bulunan 8 sokakta sağlıklaştırma çalışmaları başlandı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün katkıları sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilçede bulunan 8 sokakta sağlıklaştırma çalışmaları başlandı.

Sivrihisar'ın tarihi güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Sivrihisar Şadırvan Meydanı'nda kentsel tasarım çalışması yapılacak. Ak Çeşme Caddesi, Hazinedar Sokak, Yemenici Sokak, Prof.Dr Nabi Avcı Caddesi, Santral Sokak, Kutlu Çeşme Sokak ve Şahin Sokak olmak üzere 8 alanda sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başlandı. Gerçekleşen sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında yer alan sokaklarda bulunan iş yerlerine kentin tarihi yapısına uygun bir biçimde estetik kazandırılacağı öğrenildi.

Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, kent ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi verdiklerini belirterek, "Gerçekleşen proje kapsamında sokak sağlıklaştırma çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Büyük bir potansiyeli içinde barındıran ilçemize yapılacak olan çalışmalar ile ciddi bir yere geleceğiz. İnşallah kısa bir süre sonra bitireceğimiz çalışmalar ile sokaklarımız ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hamid Yüzügüllü Sivrihisar Çeşme Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title