Haberler

Sivil Toplum Örgütlerinden Filistin Açıklaması

Gaziantep'te 14 Sivil Toplum Örgütü Temsilcisi Bir Araya Gelerek Filistin'de Meydana Gelen Gelişmelerle İlgili Açıklama Yaptı.

Gaziantep'te 14 sivil toplum örgütü temsilcisi bir araya gelerek Filistin'de meydana gelen gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Mazlumder Gaziantep Şubesi'nde bir basın açıklaması yapan sivil toplum örgütleri temsilcileri, İsrail'in Filistin halkına yönelik insanlık dışı cinayetler işlediğini belirterek, katliam ve zulmün durdurulmasını istedi. Sivil toplum örgütleri adına açıklamayı yapan Mazlumder Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Alkış, "İşgalci İsrail yeni bir vahşet sergiliyor. İşgalci ve siyonist güçlerin tüm bu insanlık dışı katliam ve zulümlerini şiddetle kınıyoruz. İnsanlığın yüz karası bu durum karşısında bütün ülkeler,

özellikle İslam ülkeleri ve Türkiye, İsrail ve koruyucusu ABD işbirlikçiliğinden vazgeçmelidir. Onlara yapılan tüm müslümanlara yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Türkiye'nin tüm seçilmiş temsilcileri, kardeş Filistin halkı ve mazlumlar için sesini yükseltmelidir" şeklinde konuştu.

(TB-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title